Tuorein sisältö

Ant-Man ei ole Ultronin luoja, joten...

22.07.2013 klo 12.30 | Luettu: 5696 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ohjaaja-kirjoittaja Joss Whedon on kertonut lisää elokuvasta The Avengers: Age of Ultron.

Elokuvan roisto on robotti Ultron, joka sarjakuvissa kääntyi luojaansa Hank Pymiä eli Ant-Mania vastaan. Elokuva kirjoittaa syntytarinan uusiksi: Ant-Man ei ole Ultronin luoja. Tämä on tärkeä tieto, sillä elokuva Ant-Man valmistuu samana vuonna kuin Age of Ultron.

Ant-Man julkistettiin kauan sitten samaan aikaan kuin ensimmäinen Iron Man. Ohjaaja Edgar Wright ja kumppanit ovat hioneet Ant-Manin käsikirjoitusta pitkään ja hartaasti, joten se tuskin olisi ollut yhteensopiva niin ison asian kuin päähenkilön luoman maailmanvalloittajan kanssa.

Whedonin mukaan leffa-Ultronin alkuperä kytkeytyy asioihin, jotka on jo esitelty elokuvissa. Ultron ei tule tyhjästä. Tarkkoja tietoja Whedon ei tietenkään paljasta, mutta itse kukin voi muistella, kuka on puuhastellut tekoälyn ja robottien kanssa Marvel-elokuvissa...

Whedon toteaa lisäksi, että mittakaava on globaali ja että Jeremy Rennerin näyttelemä Hawkeye pääsee tällä kertaa vuorovaikuttamaan laajemmin muiden sankareiden kanssa.

Lähde: Movieweb

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tammerfest kiinnosti... Uskonsota peruttu - ... >

Keskustelut (8 viestiä)

Bob

22.07.2013 klo 12.55 3 tykkää tästä

Eli Hank on vieläkin turhempi tyyppi kuin sarjakuvissa?
Ultronin luominen ja naisten hakkaaminen on oikeastaan ainoa mielenkiintoinen puoli hahmossa. Vahvasti epäilen ettei sitä naisten hakkaamista uskalleta leffaan laittaa niin mitäs jää jäljelle?

Tony Starkin ryyppäyskin sivuutettiin aikalailla kokonaan leffoissa.
lainaa
retconmygod

22.07.2013 klo 14.01

...Joten nerdrage ensues...
lainaa
Tall_man

22.07.2013 klo 14.44

Naistenhakkaus oli silloin vain ojentamista. Herra fantastinenkin hakkas nuorempaa vaimoaan ihan olantakaa mut ei kukaan siitä valita... http://yourpopfilter.com/wp-content/uploads/2011/08/reed- http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSad2_hD4A5TaXVS5 ainakin googlen mukaan
lainaa
manfromcleveland

22.07.2013 klo 15.09

Tall_man kirjoitti:
Naistenhakkaus oli silloin vain ojentamista. Herra fantastinenkin hakkas nuorempaa vaimoaan ihan olantakaa mut ei kukaan siitä valita...


Ultimate-kaanonissa Hank hakkasi vaimonsa henkihieveriin ja yritti myrkyttää hyönteismyrkyllä. Tähän asti Ultimatea on seurailtu mukavasti, kun Nick Furykin oli herra Samuel L Jackson hyvän aikaa elokuvia. Tosin nyt, kun tarkemmin muistelee, kyseisten Ultimatejen Banner muuttui tahallaan Hulkiksi, jotta voisi tuoda mielitiettynsä Kostajien pr-naisena parempaan valoon... jjja Ultimatetkin bootattiin jossain välissä.

Ihmeen hyvin nämä sarjikset ovat muistoissa vaikka niiden lukemisesta on useita vuosia.
lainaa
katsotaan

22.07.2013 klo 15.36 2 tykkää tästä

Tony Starkin keinoäly Jarvis? Jarvis rakentaa salassa itselleen kehon ja meillä on Ultron? Voihan se olla Thanoksen korruptoima Jarvis tai jotain.

Mielenkiinnolla odotan miten Ultron tuodaan kehiin, mutta voihan se olla vaikka Pymin papereista peräisin oleva idea jota joku toinen sitten rupeaa väsäämään? Aikaista sanoa, mutta tuskin Whedon pettää.
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

22.07.2013 klo 20.59 2 tykkää tästä

Pieni (tai iso) lisäys:

Ain't It Cool Newsin mukaan Comic Con -messuilla näytettiin video, jossa Iron Manin kypärää muotoillaan uudestaan kunnes siitä tulee Ultronin pää.

(Edellisessä uutisessa mainitsemassani kuvauksessa ei mainittu Iron Manin kypärää.)
lainaa
eieieieieieieieiei

23.07.2013 klo 19.44

Onko Ultron sitten joku rautapukuun pukeutunut pelle?
lainaa
bubly

24.07.2013 klo 09.54 1 tykkää tästä

eieieieieieieieiei kirjoitti:
Onko Ultron sitten joku rautapukuun pukeutunut pelle?

Kyllä se ihan robo vaan on, helvetin voimakas ja älykäs ja kaikkea mitä nyt sarjakuvan pahikselta voi odottaa.
Monta eri versiota myös ollut vuosien varrella.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova