Tuorein sisältö

Scarface vaikuttaa Potter-Yatesin seuraavalta ohjaukselta

01.08.2013 klo 20.47 | Luettu: 2069 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Harry Potter -sarjan osat 5-8 ohjannut David Yates on viihtynyt uutisotsikoissa, mutta on yhä epäselvää minkä elokuvan hän ohjaa seuraavaksi.

Yatesin kerrotaan viimeistelevän sopimusta koskien uutta Scarface-elokuvaa. Hän on jo työskennellyt käsikirjoituksen parissa. Tämä periaatteessa tarkoittaa sitä, että hän tulee ohjaamaan kyseisen elokuvan. Muistetaan kuitenkin, että Yatesin piti ohjata myös Tarzan-elokuva ja mielenterveydestä kertova intiimi draama, mutta kumpaakaan leffaa ei ole tulossa lähivuosina.

Uusi Scarface on tulossa joka tapauksessa. Kulttimainetta nauttivan 80-luvun Scarfacen ystävillä ei ole lupaa pillastua, sillä 80-luvun elokuva oli uusi versio 30-luvun Scarfacesta. Kaikki nämä elokuvat kertovat amerikkalaisen unelman tavoittelusta epärehellisin keinoin. Yksityiskohdat kuten päähenkilön kansalaisuus vaihtuvat.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kenelle kuuluu Kansa... Monster Trucks -elok... >

Keskustelut (1 viestiä)

eikä

01.08.2013 klo 22.44 8 tykkää tästä

Ja yksityiskohta kuten ikäraja laskee, joten Pacinon Scarfacen ruumiita taikka väkivaltaa on siis turha odottaa, joten ketä oikeasti kiinnostaa veretön ja fuck sanaton Scarface PG-13?!
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova