Tuorein sisältö

Leonardo DiCaprio tahtoo yhä viikingiksi

08.08.2013 klo 10.12 | Luettu: 3252 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Leonardo DiCaprion oli määrä tähdittää Mel Gibsonin ohjaamaa viikinkielokuvaa, mutta suunnitelmat kariutuivat kun Gibson sai laajalti uutisoidut juoppohulluuskohtauksensa.

DiCaprio on mukana tuottajana uudessa viikinkielokuvassa King Harald, jota hänen on määrä myös tähdittää. Käsikirjoitusvaiheessa oleva elokuva kertoo Harald Ankarasta, "viimeisestä suuresta viikinkikuninkaasta".

Harald oli Norjan kuningas parikymmentä vuotta. Hän menetti henkensä valloitusretkellä Englantiin. Hänen tappiotaan on kutsuttu viikinkiajan päätepisteeksi. Elokuvaa kuvaillaan (Mel Gibsonin ohjaaman) modernin klassikon Braveheart - taipumaton henkiseksi.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Loppuiko kännykän ak... Meryl Streepin tulev... >

Keskustelut (2 viestiä)

will_see

08.08.2013 klo 11.30 10 tykkää tästä

Kysymyshän kuuluu puhutaanko tässä muinais norjaa ja onko elokuvan ikäraja sen mukainen, että voivat näyttää Braveheartin kaltaista miekkailua?
lainaa
ei_nukuta

09.08.2013 klo 08.57

Juuri tunti sitten katoin Braveheartin piiitkästä aikaa. Tissiposki-Leo karskina viikinkinä voi tehdä viikinki-kulttuurille saman kuin Twilightit vampyyreille. Toisaalta nykyäänhän nämä huippunäyttelijät muuttavat ulkonäköään millaiseksi vaan kädenkäänteessa. Norjan kielen reenaus jäänee DiCapriolla silti korkeintaankin samaan kuin Tom Cruisella Viimeisessä samuraissa.

Löytyykö norjalaisten itsensä tuottamia (hyviä) viikinkileffoja?
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova