Tuorein sisältö

Joel Edgerton ei päästä Christian Balen kansaa Egyptistä

14.08.2013 klo 19.43 | Luettu: 3174 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Halukkaat voivat aloittaa perinteisen keskustelun Hollywoodin rasismista, sillä tulevan Mooses-elokuvan Exodus näyttelijät ovat valkoisia kuin lakanat. Christian Bale näyttelee Moosesta. Uusi lisäys on Joel Edgerton, joka näyttelee Ramsesta, eli egyptiläistä hallitsijaa, joka ei päästä Moosesta ja possea menemään ennen kuin vitsaukset runtelevat Egyptiä. Edgerton tunnetaan sellaisista elokuvista kuin Warrior ja The Great Gatsby - Kultahattu.

Elokuvan ohjaa Ridley Scott. Kuvaukset alkavat syyskuussa Espanjassa, Marokkossa ja Englannissa.

Kilpailevalla Mooses-elokuvalla Gods and Kings ei edelleenkään ole ohjaajaa: Steven Spielberg jätti pestin aiemmin.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ruotsi-Suomi death m... Sandra Oh jättää Gre... >

Keskustelut (3 viestiä)

kiinnostaa

14.08.2013 klo 20.03 4 tykkää tästä

Eikö yksi Mooses riitä ja antaa sen olla tämä Exodus. Scott ainakin osaa nuo historiallisiin aikoihin perustuvat elokuvat, joten kyllä kiitos.
lainaa
Kilpailu_SEIS

14.08.2013 klo 21.13 2 tykkää tästä

kiinnostaa kirjoitti:
Eikö yksi Mooses riitä ja antaa sen olla tämä Exodus. Scott ainakin osaa nuo historiallisiin aikoihin perustuvat elokuvat, joten kyllä kiitos.


Olen samaa mieltä. Tästä tulee aivan mieleen viimevuotinen, jolloin Lumikista yritettiin tehdä kassamagneettia kahdella elokuvalla. Mielestäni elokuvayhtiöiden pitäisi lopettaa tuollainen kilpailu, ja keskittyä tosissaan hyvien elokuvien tekemiseen. Tiedän kyllä, että se ei ole helppoa, koska elokuvabisneksessä vain raha ratkaisee. Toivoisin kuitenkin, että elokuvia tehtäisiin oikealla asenteella käyttämällä luovuutta ja omaa mielikuvitusta, eikä vain dollarinkuvia silmissä.

Ja lisäksi: ehkä on hyvä, että Spielberg luovutti Gods and Kings- elokuvan suhteen. Pelkään nimittäin pahoin, että tässäkin olisi ollut kaksi keskenään sekoilevaa hahmoa, aivan niinkuin Spielbergin ohjaamassa Lincolnissa. Mikään ei ärsytä minua niin paljon kuin väkipakolla tehtailtu huumori. Muuten Lincoln oli kuitenkin ihan hyvä elokuva.
lainaa
Bob

15.08.2013 klo 02.35

Bale veti jo uransa alussa hyvin Jeesuksena niin tämähän menee varmaan rutiinilla läpi.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova