Tuorein sisältö

Tron- ja Oblivion-ohjaaja Hämärän rajamaille

19.08.2013 klo 15.30 | Luettu: 2353 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Se on ihan siinä rajalla, ohjaako Joseph Kosinski elokuvan The Twilight Zone, joka perustuu klassiseen tv-sarjaan, joka tunnetaan Suomesssa nimellä Hämärän rajamailla. Neuvottelut ovat käynnissä.

Uusi elokuva on ollut suunnitteilla useamman vuoden. Tarinasta ei paljasteta mitään, kertoo uutislähde, joten vanha väittämä jonka mukaan elokuva kertoo 100 vuotta tulevaisuuteen päätyvästä testipilotista ei välttämättä pidä paikkaansa. Sarja kertoi joka jaksossa uuden tarinan. 80-luvun elokuva Twilight Zone: The Movie kertoi useita tarinoita.

Kosinski tunnetaan tieteiselokuvista Tron: Perintö ja Oblivion. Hänet on yhä kiinnitetty seuraavan Tronin ohjaajaksi, vaikkei elokuva ole viimeaikoina edennyt.

Viime vuonna uutisoitiin, että Hämärän rajamailla on palaamassa myös telkkariin. Uusi sarja ja elokuva ovat erillisiä projekteja.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ruotsin seuraava suu... Pebaa potkaistiin ja... >

Keskustelut (2 viestiä)

manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

19.08.2013 klo 15.56 1 tykkää tästä

Hämmästykseni on todettava että pidin Oblivionista enemmän kuin Elysiumista. Kumpikaan ei kuitenkaan ihan viiden tähden scifiä.
lainaa
Guetta

Rekisteröitynyt 03.08.2011

19.08.2013 klo 17.14

manu kirjoitti:
Hämmästykseni on todettava että pidin Oblivionista enemmän kuin Elysiumista. Kumpikaan ei kuitenkaan ihan viiden tähden scifiä.


Itse taas olisin tahtonut pitää Oblivionista, mutta jostain syystä on kovin keskinkertainen teos. Kestoinhokki Olga Kurylenko ei paljoa auta, tai keinotekoisen pitkitetty kahakka ennen loppua. En pidä Elysiumia sinänsä Oblivionia parempana, mutta sen parissa voin sanoa viihtyneeni.

Tästä elokuvasta voi kuitenkin odottaa mitä tahansa, en usko sen epäonnistuvan ainakaan Kosinskin ohjauksen takia.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova