Tuorein sisältö

Mötley Crüe aikoo välttää KISSin kohtalon

22.08.2013 klo 00.07 | Luettu: 4242 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

The Oakland Pressin haastattelussa Mötley Crüen Vince Neil on jälleen vahvistanut eläköitymishuhujen paikkansapitävyyden. Nikki Sixx totesi taannoin Mötley Crüen saattavan loppua jo vuoden 2016 aikana. Neil vahvistaa lausunnon.

Tämä siis tapahtuisi bändistä kertovan elokuvan (The Dirt: Confessions Of The World's Most Notorious Rock Band), elokuvaan liittyvän albumin ja viimeisen kiertueen jälkeen.

Neil painottaa bändin haluavan lopettaa huipulta.

- Emme halua vajota bändiksi joka soittaa uransa ehtoopäivinä pienillä klubeilla. Myymme edelleen stadionit täyteen ja sellaisena haluamme ihmisten muistavan meidät.

- Lopettamisen aika on käsillä. Kitaristimme Mick Marshin terveys horjuu ja kiertäminen on hänelle vaikeaa. Olen varma että joskus 5-10 vuoden kuluttua teemme jälleen jotain yhdessä mutta se ei tule olemaan kuten KISSin suhteen, joka on edelleen jäähyväiskiertueen jäähyväiskiertueella.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Clint Eastwood ehdol... Countrytähti julkist... >

Keskustelut (3 viestiä)

bonscott

22.08.2013 klo 08.43 5 tykkää tästä

Ja KISS myy edelleen stadionit täyteen? Ja KISSin viimeisin levy oli oikein munakasta raskasriffistä old school rock'n rollia joka kuulosti jopa tuoreelta. Mikäköhän mahtaa olla Mötley Crüen viimeisin hyvä albumi vai menevätkö edelleen 80-luvun sukkahousuhevin höyryillä.

By the way, itse luulin näiden lopettaneen jo aikoja sitten. Niin hyvin ovat pinnalla pysyneet. Get the fuck out here, the show is over!
lainaa
Taisha

22.08.2013 klo 11.19 2 tykkää tästä

No eiväthän he väittäneetkään etteikö KISS myisi. Kyllä mötikät on vähän nuorempia ja villimpiä kuin KISS jonka ihan todella kuuluisi jo olla eläkkeellä, niin hyvä bändi kuin aikoinaan olivatkin. Mötikät edelleen alkuperäisessä kokoonpanossa. The show is over for KISS and eventually for Mötley Crüe as well.
lainaa
Mötikkäpää

22.08.2013 klo 12.20 1 tykkää tästä

Jess, ymmärtääkseni Mötiköiden pointtina on se että lopettavat kerralla eivätkä tee comebäkkejä joka toinen vuosi.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova