Tuorein sisältö

Vin Diesel selventää Marvel-tulevaisuuttaan

10.09.2013 klo 17.45 | Luettu: 2794 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Vin Diesel on puhunut jälleen Marvel-tapaamisestaan. Viimeksi hän paljasti, että hän suostui puumies Grootin ääninäyttelijäksi elokuvaan Guardians of the Galaxy, koska fanit tahtovat hänen tekevän Marvelille jotakin lähitulevaisuudessa. Mysteerihahmo jota Marvel alunperin tarjosi seikkailee vasta 2016 tai 2017. Tyhmät päättelivät, että Diesel näyttelee ainoastaan Grootia, ja fiksut päättelivät sen, minkä hän sanoo tällä kertaa suoraan.

Diesel tulee näyttelemään toista Marvel-hahmoa vuonna 2016. Hän kuvailee kuulemiaan suunnitelmia isoiksi. Kyse on "brändien yhdistymisestä". Hän todennäköisesti tarkoittaa sitä, että hänen hahmonsa esitellään yhdessä elokuvassa ja sitten hahmo liittyy esimerkiksi elokuvan The Avengers 3 riveihin. Hän kuitenkin painottaa, ettei hän saa puhua näin isoista suunnitelmista.

Diesel lainaa Grootille äänensä periaatteessa siksi, että hän on hyvin aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Hän puhuu faneille suunnitelmistaan ja hän kertoi Marvel-tapaamisesta jo ennen kuin se tapahtui. Hän ja Marvel pitivät huonona ajatuksena sitä, ettei hän voi paljastaa lähiaikoina muuta kuin vuosiluvun 2016. Guardians of the Galaxy valmistuu jo ensi vuonna.

Lähde: Bleeding Cool

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Steven Tyler menetti... Bruce Willis mesoaa ... >

Keskustelut (1 viestiä)

äänekäs

11.09.2013 klo 10.46

Vuodella 2016 ainakin huhuillaan Dr. Strangea ja Thor 3 on heitetty ilmoille... Dr. Starngeksi tuskin Diesel ryhtyy, mutta kyllä noiden kahden elokuvista ja kaanonista löytyy Dieselille varmasti hahmo ja miksei vaikka Inhumansin Black Bolt tulisi piipahtamaan ja heittämään läppää... Tai ainakin piipahtamaan ;)
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova