Tuorein sisältö

Bruce Willis mesoaa Las Vegasissa

10.09.2013 klo 18.50 | Luettu: 3156 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Bruce Willis on kiinnitetty elokuvaan The Prince. Toimintajännäri kertoo eläköityneestä mafian kovanaamasta, jonka on palattava synnin kaupunkiin Las Vegasiin kun hänen tyttärensä on kadonnut. Willis ei näyttele tätä henkilöä, vaan miestä, joka on syystä tai toisesta odottanut pitkään mafiatyypin paluuta. Hahmot ajautuvat törmäyskurssille.

Elokuvan ohjaa nuori venäläiskyky Sarik Andreasyan, jonka englanninkielinen debyytti on ensi vuoden pankkiryöstöjännäri American Heist.

Willis on viimeaikoina näyttäytynyt negatiivisessa valossa. Red 2:n lehdistökiertueella hän antoi ymmärtää, että elokuvien tekeminen on hauska puoli hänen työssään, mutta haastatteluihin hän on kyllästynyt. Hieman myöhemmin hän möläytti, että hän on kyllästynyt toimintaelokuviin, mutta hän tykkää ansaita niillä rahaa. Lisäksi Willis jättäytyi pois elokuvasta The Expendables 3, koska hänelle ei maksettu miljoonaa dollaria päivältä. Sylvester Stallone haukkui häntä ahneeksi ja laiskaksi Twitterissä.

The Prince tehdään pienellä 15 miljoonan dollarin budjetilla, joten kenties tämä on niitä leffoja, joista Bruno jaksaa vielä innostua.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vin Diesel selventää... Nicole Kidman on aav... >

Keskustelut (2 viestiä)

Isojätkä

10.09.2013 klo 21.09

"Jättäytyi pois Expendables 3:sta, koska ei maksettu miljoonaa päivältä."

Ite voisin mennä vaikka ilmaseks.
lainaa
Antiwillis

11.09.2013 klo 11.41 2 tykkää tästä

Ihanku toikaan äijä tarviis miljoonaa päivältä.. Naurettavaa.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova