Tuorein sisältö

Miksi Borat-tähti ei sovi Freddie Mercuryn rooliin - kommentia Queenin suunnalta

24.09.2013 klo 13.06 | Luettu: 3919 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Queenin edesmenneen laulajan Freddie Mercuryn elämänkertaleffa näyttää kolmen vuoden ennakkovalmisteluiden jälkeen kaatuvan Queen-tyyppien kyllästymiseen.

Sacha Baron Cohen joutui jättämään projektin "taiteellisten erimielisyyksien johdosta". Contactmusicin haastattelussa Queenin Roger Taylor on todennut bändin ajatelleen Borat-tähden olevan liian "hauska" Mercuryn saappaisiin.

- Mielestämme hän (Cohen) ei tuntunut oikealta mieheltä. Emme halunneet elokuvasta vitsiä. Haluaisimme ihmisten liikuttuvan.

Taylorin mukaan bändi ottaa jo etäisyyttä koko projektiin - leffahanke tullaan todennäköisesti hautaamaan.

- Luulin musiikkibisnestä hidasliikkeiseksi mutta tämä projekti on ollut melkoista siirapissa uimista. Otamme nyt etäisyyttä projektiin.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Nu metallin klassikk... The 69 Eyes julkaise... >

Keskustelut (3 viestiä)

Ritvis

24.09.2013 klo 15.50 4 tykkää tästä

Siis aivan älytön ajatuskin, että joku voisi näytellä ja yrittää olla niinkuin Freddie?!? Täysin mahdoton ajatus, ei sellaista ihmistä ole! Onko kaikesta pakko tehdä elokuvaa? Freddie kuuluu niihin ainutlaatuisiin musiikki-ikoneihin jotka mielestäni ovat koskemattomia. Esimerkiksi melkein kaikki Elvis-imitoinnit ja imitaattorit ovat lähinnä vitsi jotka eivät ole mitenkään tribuutti alkuperäiselle artistille.
Pelkäänpä, että sama kohtalo olisi Freddielläkin. Eikö voi tyytyä siihen, ettei rakastetuinkaan ja mahtavinkaan artisti elä ikuisesti, kaikki loppuu aikanaan. Toisintoa ei tule ja eläähän Freddie musiikkiinsa kautta, onko pakko jotenkin "kaivaa haudastaan" ja yrittää saada jollain keinoin herätettyä henkiin? Mitään uutta ei enää tule häneltä eikä imitoidun kopiosopan lämmittänen enää ole mitenkään sama asia.
One and only, Freddie.
lainaa
jarsson

24.09.2013 klo 22.54

Ammattitaitoinen näyttelijä pystyy olemaan kuka tahansa kun asiaan paneutuu. Jos jokaisesta menestyneestä ihmisestä ajateltaisiin One and only, "nimi", niin eipä kenestäkään olisi leffoja tehty. Bändikin puuttui asiaan näyttelijävalinnan takia, ei siksi, että kukaan näyttelijä ei osaisi tulkita freddietä.

Itse näkisin mielelläni leffan. Farrokh Bulsaran ponnistus maailman tuntemaksi brittirokkariksi.. Ainekset ovat mitä parhaimmat.
lainaa
Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

25.09.2013 klo 13.24

Minä näytän ihan Freddie Mercurylta kasvatettuani viikset. Palkatkaa minut ;)
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova