Tuorein sisältö

Fast & Furious -parodiaa pukkaa

25.09.2013 klo 15.15 | Luettu: 3760 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Dale Pavinski ja Alex Ashbaugh näyttelevät pääosia komediassa Superfast.

He ovat tuntemattomia näyttelijöitä, mutta tarkoitus onkin, että he näyttävät Vin Dieselin ja Paul Walkerin halpisversioilta. Superfast parodioi Fast & Furious -sarjaa.

Asialla on pahamaineinen ohjaaja-kirjoittaja-duo Aaron Seltzer & Jason Friedberg. He ovat tehneet muun muassa elokuvat Vampyyrien imussa (Twilight-parodia) ja Mitäs me spartalaiset (300-parodia). Näiden elokuvien perusteella on todennäköistä, että Superfast kopioi kohtauksia elokuvasta Hurjapäät (The Fast and the Furious), lisäten mukaan törmäilyä, pieruja ja jotakin semituoretta mille olet jo nauranut, kuten Miley Cyruksen (näköisolennon) kiikkumassa alastomana nosturin pallossa.

Seltzer & Friedberg ovat hiljattain saaneet kuvattua Nälkäpeli-parodian The Starving Games.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Arvostettu yhdysvalt... Kuluvan vuoden rahak... >

Keskustelut (2 viestiä)

Lihatuomari

Rekisteröitynyt 17.01.2012

25.09.2013 klo 19.17 1 tykkää tästä

Mistä helvetistä nämä idiootit saavat rahoituksen näihin? Vai onko muka olemassa ihmisiä jotka katsovat näitä? Siinä tapauksessa tulispa sota ja tappais moiset.
lainaa
Silma

26.09.2013 klo 11.07 2 tykkää tästä

Jep on menny vähän pelleilyks koko sarja.. Puolet kohtauksista pitää jo tehdä tietokoneella, hommataan panssarivaunuja motarille, ammutaa ja sekoillaa ja tapetaa kaikki. Vähän jääny se alkuperänen idea jonnekki kauas taakse.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova