Tuorein sisältö

Anette Olzon puhuu musiikkiuransa jatkosta

14.10.2013 klo 09.57 | Luettu: 2947 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Dark Sirensin haastattelussa Nightwishin ex-vokalisti Anette Olzon lupailee sooloalbumia jo ensi vuodeksi.

Anette vihjailee myös muista musiikillisista hankkeista mutta kaikesta ei voi vielä puhua...

- Levyn kappaleet on pääosin kirjoitettu vuonna 2009 mutta mukana on myös aivan uutta materiaalia. Kirjoitan aika surullisia biisejä. Olen kuin klovnit, jotka näyttävät iloista naamaa mutta sisällä on paljon surua ja kipua. Elämässä koettua kipua ja tuskaa on helppo käyttää lyriikoissa.

Anette toteaa myös yhteistyökutsuja tulevan jatkuvasti mutta tähän mennessä ei sopivaa hanketta ole vielä osunut kohdalle.

Luonnollisesti Nightwishin tuoreet laulajakuviot aiheuttavat Anettelle jatkuvasti kysymyksiä. Anette tekisi mielellään dueton Tarja Turusen kanssa. Vaikka Nightwishin faneissa on edelleen paljon Tarjan kannattajia myös Anetten ääntä ovat monet jääneet kaipaamaan.

- Tuntuu hyvältä että monet fanit pitivät äänestäni mutta nuo Nightwish-fanit eivät ole heitä, jotka kirjoittelevat netin foorumeissa. Dark Passion Play -albumi myi suuria määriä, joten sekin kertoo että minusta on pidetty. Minulla on vielä paljon näytettävää.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Star Wars -animaatio... The Gathering-Anneke... >

Keskustelut (3 viestiä)

Ebinaatti

14.10.2013 klo 11.34 5 tykkää tästä

Juuh elikkäs lopettais vaan kokonaan ja keskittyis todelliseen puoleensa eli kotiäitiyteen :DDD
lainaa
jämption

14.10.2013 klo 11.37 2 tykkää tästä

Juuh elikkä s lopettaisivat vaan kokonaan uutisoimasta Anetesta koska kellään ei ole kiinnostanut sen jälkeen kun lähti NW:stä.
lainaa
Suppo

14.10.2013 klo 20.36

En pitänyt tippaakaan Anetten äänestä enkä siksi tule kaipaamaan häntä. Floorin myötä Nightwish kuulostaa taas Nightwishiltä.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova