Tuorein sisältö

Marvel suunnittelee viittä uutta tv-sarjaa?

15.10.2013 klo 20.30 | Luettu: 2779 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Marvelin kerrotaan suunnittelevan suuria ja varjelevan salaisuuksiaan tarkemmin kuin koskaan. Marvel ilmeisesti valmistelee isoa tv-sarjapakettia, jota kaupitellaan kaapelikanaville ja vastaaville palveluille kuten Netflixille ja Amazonille.

Deadlinen tietojen mukaan pakettiin kuuluu neljä tv-sarjaa ja minisarja, mikä tarkoittaa käytännössä noin 60 jaksoa.

Suunnitelmien kerrotaan olevan varhaisessa vaiheessa, vaikka Marvel on jo lähestynyt potentiaalisia yhteistyökumppaneita. Montaakaan ihmistä ei ole vielä palkattu tekemään tätä tulevaa sisältöä.

Marvelin elokuvien jatkumoon sijoittuva sarja Agents of S.H.I.E.L.D. alkoi vähän aikaa sitten Yhdysvalloissa. Puhetta on ollut myös Kapteeni Amerikan tyttöystävän eli agentti Peggy Carterin omasta sarjasta.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Milla Jovovich pysäy... Maanjäristys koettaa... >

Keskustelut (3 viestiä)

lolled

Rekisteröitynyt 13.02.2011

15.10.2013 klo 20.45 1 tykkää tästä

Agents of S.H.I.E.L.D. vaikuttaa tähän asti ihan viihdyttävältä. Lisää vain Marvel sarjoja.
lainaa
Seuraaja

15.10.2013 klo 21.51

Agents of S.H.I.E.L.D. on ihan ok välipala tässä Thoria odotellessa, mutta ei mitään ihmeellistä. Hieman vaikeuksia päästä kunnolla alkuun, mutta kolme jaksoa ja kanavana ABC, joten odotelleen vielä kolme ja katsotaan viitsiikö katsoa loppuun viikko tahdissa. Sarja kyllä tulee katsottua, sillä on osa Marvelin universumia.

Viisi sarjaa... Peggy Carter varmaan yksi ja varmaankin se minisarja. Viitta ja Tikari voisi olla yksi sarja ja miksei Moon Knight menisi. Netissä heitetään Heroes for Hire sarjaakin, mutta mieluusti näkisin Luke Cagen ja Iron Fistin elokuvissa, kuin tv-sarjassa... Mutta katsotaan.
lainaa
leffojaperkele

16.10.2013 klo 16.20

Kuka jaksaa katsoa jotain Ö-budjetilla ja käsiksellä tehtyä sarjaa Peggy Carterista tai edes SHIELDistä? Marvel on yhtä kuin Hulk, Kapteerin, Iron, Thor, Hämis, X-Men sun muut.

Mitä seuraavaksi? Sarja May-tädistä?
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova