Tuorein sisältö

Marvel ja Netflix julkistivat suuren The Avengers -tyylisen tempauksen

07.11.2013 klo 19.32 | Luettu: 4052 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Marvel kertoo solmineensa historiallisen sopimuksen Netflixin kanssa. Netflix saa ohjelmistoonsa neljä Marvelin hahmoista kertovaa tv-sarjaa ja yhden minisarjan. Minisarja yhdistää muut sarjat samaan tyyliin kuin elokuva The Avengers yhdisti monta Marvelin elokuvasarjaa.

Sarjoja ovat: Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist ja Luke Cage. Daredevil on sokea asianajaja, joka pärjäilee superkonnillekin tutka-aistinsa johdosta. Jessica Jones on entinen supersankari ja nykyinen yksityisetsivä. Iron Fist on kamppailulajien taitaja, joka osaa keskittää henkiset voimansa nyrkkiinsä. Luke Cage on voimakas ja lähes haavoittumaton mörssäri. He kaikki partioivat kaduilla eli pienemmissä ympyröissä kuin Iron Manin kaltaiset isot tykit.

Seikkailut alkavat vuoden 2015 alussa. Daredevil on vuorossa ensimmäisenä. Jokainen sarja kestää vähintään kolmetoista jaksoa. Lopuksi luvassa on minisarja The Defenders.

Lähde: Marvel

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uusi traileri ensi v... Lemmy Kilmisteristä ... >

Keskustelut (3 viestiä)

13_jaksoa_riittää

07.11.2013 klo 22.22 2 tykkää tästä

"kestää vähintään kolmetoista jaksoa"

JES! Kun sarja lähtee ylittämään tuota jakso määrää, niin filleriä joka toinen jakso. Agents of Shield hyvä esimerkki tästä. 20 jaksoa tilattu ja koko alku ollut erittäi fillerimäistä menoa... Onneksi se lopetetaan yhteen kauteen :)
lainaa
heke3232

07.11.2013 klo 23.24 1 tykkää tästä

Hienoa. DC onnistui mahtavasti Arrow-sarjassaan tuomaan esille tuntemattoman sankarin kiinnostavalla tavalla. Toivottavasti onnistuvat tämän kanssa, nii saadaan lisääkin tulevaisuudessa
lainaa
vieras

08.11.2013 klo 11.32 4 tykkää tästä

en ala jos ben affleck ei esitä daredeviliä!
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova