Tuorein sisältö

Philip Seymour Hoffmanilta jäi paljon kesken

03.02.2014 klo 15.00 | Luettu: 3166 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Philip Seymour Hoffman menehtyi viikonloppuna. Syyksi epäillään huumeiden yliannostusta. Hänellä oli ongelmia huumeiden ja alkoholin kanssa nuoruudessaan, mutta hän oli yli 20 vuotta raittiina ennen kuin ongelmat vähitellen palasivat.

Showtimen suunnittelemaa komediasarjaa Happyish ei ole vielä peruttu, mutta toivoa on hyvin vähän. Hoffmanin kanssa neuvoteltiin pitkään pääroolista ja hänen hahmonsa on läsnä pilottijakson jokaisessa kohtauksessa. Jotta sarja pääsisi käyntiin, pilotti pitäisi kuvata uudestaan ja muita näyttelijöitä ei edes harkittu päärooliin. Hoffmanin oli määrä näytellä itsetunto-ongelmista kärsivää mainostoimiston pikkupomoa, jonka uudet esimiehet ovat häntä nuorempia.

Hoffman on tärkeä osa elokuvasarjaa Nälkäpeli, jonka kaksiosaisen päätöksen Matkijanärhen kuvaukset ovat kesken. Hoffman ehti suoriutua urakasta lähes kokonaan, mutta hänen oli tarkoitus näytellä vielä seitsemänä päivänä, eikä hän ole käytettävissä jälkituotannon aikana, joten todennäköisesti tekijöillä on edessä isoja ongelmia. Se on kuitenkin jo tiedossa, ettei elokuvia lykätä.

Hoffmanin oli tarkoitus ohjata pian elokuva Ezekiel Moss. Amy Adams on kiinnitetty näyttelemään leskeä, joka rakastuu Jake Gyllenhaalin näyttelemään omaperäiseen kulkuriin uskonnollisen kiihkon valtaamassa kylässä.

Lähteet: E! Online, Deadline, Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Viime vuoden parhaat... Studio Ghibliltä Ron... >

Keskustelut (3 viestiä)

Haza

Rekisteröitynyt 12.09.2013

04.02.2014 klo 01.51 2 tykkää tästä

Oli hyvä näyttelijä. Mestari "The Master" elokuvassa Hoffman veti yhden parhaista rooleistaan. Elokuva muuten oli aika outo ja jätti kysymyksiä.
lainaa
Rintanen

04.02.2014 klo 10.20 4 tykkää tästä

Paljon jäi kesken, mm. huumeet mitä ei kerennyt nisti kehoonsa pumpata.
lainaa
reoiwerjoi

04.02.2014 klo 18.02

Rintanen kirjoitti:
Paljon jäi kesken, mm. huumeet mitä ei kerennyt nisti kehoonsa pumpata.


Ei muuten mainittu mitä näille tapahtui. Joku kytistä otti ja laittoi viihdekassaan.

Aika jännä kyl että Hoffman oli tosi suosittu vaihtoehto esittämään Pingviiniä The Dark Knight Risesiin. Aika samanlainen persoona kuin Ledger näköjään.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova