Tuorein sisältö

Need for Speed käännetään kolmiulotteiseksi

05.02.2014 klo 13.13 | Luettu: 1921 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Pelisarjaan perustuva kaahailuleffa Need for Speed saapuu teattereihin Suomessa ja Yhdysvalloissa 14. maaliskuuta. Studio on ilmoittanut, että elokuva käännetään kolmiulotteiseksi. Perinteisesti hätäiset käännöstyöt - kuten Titaanien taistelu - ovat olleet vielä tökerömpiä kuin normaalit käännökset, jotka eivät nekään usein viehätä vaativia.

Ohjaaja Scott Waugh selittää, ettei kyseessä ole hätäilyä. Jo syksyllä kun elokuvasta oli leikattu luonnos, hänelle puhuttiin 3D-käännöksen mahdollisuudesta. Hän oli sitä vastaan, koska hän ei ollut 3D:n ystävä ja hän yritti tehdä elokuvan käyttäen mahdollisimman vähän tietokoneita. Kun hän näki käännöstestin firmalta, joka vastasi myös elokuvien The Avengers, Titanic ja Jurassic Park 3D:stä, hän muutti mielensä: 3D saa hänen todellisen kuvastonsa näyttämään vielä todellisemmalta.

3D-versiota ei ole mainostettu kovaan ääneen, koska Waugh tahtoo myydä elokuvan kunnianosoituksena vanhoille kaahailufilmeille.

Waugh ei edes harkinnut elokuvan kuvaamista kolmiulotteisena. Hänen mukaansa se on mahdotonta, sillä jotkut kohtaukset vaativat jopa 27 kameraa.

Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mötley Crüe julkaise... Taken 3:ssa ei oteta... >

Keskustelut (1 viestiä)

eff

05.02.2014 klo 23.21

"Kunnianosoitus vanhoille kaahailufilmeille"

Ja ensimmäistä kertaa kiinnostuin elokuvasta.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova