Tuorein sisältö

David Schwimmer komediasarjan pääosaan

05.02.2014 klo 19.19 | Luettu: 1981 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Frendien Ross eli David Schwimmer tekee paluuta televisioon. Hänet on kiinnitetty komediasarjan Irreversible miespääosaan.

Sarja luodaan osittain improvisoiden. Keskiössä on omapäinen ja itsekeskeinen pariskunta, joka joutuu selviämään monista ongelmista, joista he ovat yleensä itse vastuussa. Schwimmer näyttelee Andya, jonka vaimon Sarahin näyttelijä on haussa.

Irreversible perustuu tuoreeseen israelilaiseen sarjaan Bilti Hafich. Yksi alkuperäisen sarjan luojista, Segahl Avin, on mukana tekemässä amerikkalaista versiota.

Schwimmer on Frendit-vuosien jälkeen ohjannut elokuvat Run Fatboy Run ja Trust sekä muun muassa komediasarjaa Pikku-Britannia USA. Näyttelijäntyöt ovat jääneet vähemmälle, mutta hänet on nähty mm. sivuroolissa jännärissä The Iceman.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ylistetylle Lego-elo... McConaughey ja Watan... >

Keskustelut (1 viestiä)

goross

07.02.2014 klo 00.28

Jos tästä frendi-jatkeesta tulisikin jotain. Rossin ympärille koko sarjahan oli rakennettu ja ihan syystä kun katsoo lahjoja ja tota frendien jälkeistä kunnianhimoakin. Jennifer on hömppäleffoissa, Courteney ja Matthew tunkevat kaikenlaiseen kuonaan naamaansa, Matt on nykyään ihan ojapulsu ja Lisa joku webbi-ihme.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova