Tuorein sisältö

Hardcore-pioneeri Black Flagin kuviot pahasti solmussa

05.02.2014 klo 16.37 | Luettu: 1465 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Hardcore-pioneeri Black Flagin keikkakuviot herättävät yhä hämmennystä. Bändi on tekemässä paluuta - peräti kahden eri kokoonpanon voimin.

Toista versiota, nimeltään Flag, johtavat ex-vokalisti Keith Morris ja basisti Chuck Dukowski. Flag on jo vahvistanut USA:n keikkapäiviä.

Toista kokoonpanoa johtaa Black Flagin perustajajäsen Greg Ginn ja ex-vokalisti Ron Reyes. Ginnin johtama Black Flack aikoo myös julkaista uuden albumin.

Tarina sai jatkoa Ginnin johtaman Black Flagin potkiessa laulajansa (Reyes) pihalle kesken keikan. Uudeksi laulajaksi pestattiin Mike Vallely.

Ja nyt päästään tuoreimpaan infoon - Ginnin johtaman Black Flagin basistikin on lähtenyt kävelemään. Dave Klein on kuulemma jättänyt bändin jo viime vuoden puolella mutta kukaan ei ole muistanut kertoa asiasta...

Klein kertoi asiasta Facebook-sivuillaan;

"I guess I should OFFICIALLY (puns!) say that I'm no longer playing with BF".

Poispotkittu Ron Reyes kommentoi Kleinin viestiä Facebookissa paljon kertovin sanankääntein, henkilökemiat ovat lyöneet pahasti silmille;

"God Help their poor new bass player if they didn't have the heart to go through with their plans to turf that old drummer."

Vallely on myös selventänyt Ron Reyesin potkuihin liittyviä seikkoja - itse asiassa Reyes lähti omasta tahdostaan. Mies oli uhannut jättää keikat laulamatta jo jonkin aikaa.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< McConaughey ja Watan... Ruotsin Sweden rock ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova