Tuorein sisältö

Uusi Fantastic Four -tiimi alkaa olla koossa

20.02.2014 klo 12.00 | Luettu: 5041 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Uusi Fantastic Four -elokuva on löytänyt pääosanesittäjät, joskin sopimuksia viimeistellään vielä. Yksi epäselvä asia on se, ehtiikö Miles Teller (The Spectacular Now) näytellä ryhmän johtajaa Herra Fantastista (Mr. Fantastic). Häntä tarvitaan tänä keväänä elokuvan Divergent - Outolintu jatko-osan kuvauksissa.

Useiden lähteiden mukaan Kate Mara (House of Cards) on Näkymätön Nainen (Invisible Woman), Michael B. Jordan (Chronicle) on Liekki (Human Torch) ja Jamie Bell (Billy Elliot) on Möykky (The Thing). Bell näytteli päähenkilöä animaatiossa Tintin seikkailut: Yksisarvisen salaisuus, joten hänellä on kokemusta liikkeidenkaappaus-tekniikasta, jolla kivimies Möykky tällä kertaa toteutetaan.

Teller ja Jordan esiintyvät tällä viikolla Suomeen saapuvassa komediassa Sinkkuna suhteessa (That Awkward Moment) ja he aikovat tähdittää yhdessä myös toistaiseksi nimeämätöntä jännäriä. Mara ja Bell ovat mukana tulevassa nyrkkeilyelokuvassa Fighting Jacob.

Uusi Fantastic Four saapuu teattereihin kesällä 2015.

Teller - Mara - Jordan - Bell

Lähde: The Wrap

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Pori Jazz julkisti l... Motörhead suuntaa lä... >

Keskustelut (8 viestiä)

lolled

Rekisteröitynyt 13.02.2011

20.02.2014 klo 12.22 4 tykkää tästä

Mara ja Jordan, mitä mainioin valinta näyttelemään sisaruksia.
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

20.02.2014 klo 12.34 5 tykkää tästä

Itse keksimäni huhun mukaan Jordan meikataan ensin White Chicks -tyyliin ja vasta sen jälkeen kun hän on ensimmäistä kertaa käyttänyt supervoimiaan hän näyttelee ilman maskeerausta.
lainaa
Marvelisti

20.02.2014 klo 21.18 11 tykkää tästä

FOX se sitten osaa aina sählätä näiden Marvel-elokuviensa kanssa. Michael B. Jordan Liekkinä ja Jaimie Bell Möykkynä? Just joo!

Taas kerran osoitus siitä, miksi FF:oikeuksien pitäisi palata Marvelille.
lainaa
Marvelisti

20.02.2014 klo 21.48 6 tykkää tästä

Lisättäköön vielä se, että Mark Millar palkattiin alunperin Foxin Marvel-elokuvista vastaavaksi neuvonatajaksi. Tällaisiako hänen "neuvonsa" ovat?

Taitaa nämä Foxin elokuvat olla pelkää säälittävää pelleilyä.
lainaa
Bob

21.02.2014 klo 00.46 6 tykkää tästä

En kyllä muista milloin olisin viimeksi nähnyt näin huonon roolituksen.
Alkoi vituttaa niin paljon että taidan riipaista kännin.
lainaa
egisrk

21.02.2014 klo 01.37 5 tykkää tästä

Kate Mara on ainoa noista joka voi ehkä sopia rooliinsa mutta nuo muut näyttelijät eivät,Muuten eikö jossain liikkunut jo huhuja että Dr Doom olisi tässä elokuvassa nainen eikä mies ja häntä esittäisi mahdollisesti Eva Green

Oli miten oli mutta joka tapauksessa on käynyt jo täysin selväksi että Fox ja ohjaaja Josh Trank eivät ole ikinä lukeneet sarjakuvia tai mitään muutakaan FF alkuperäismateriaalia

Foxin olisi pitänyt jo ajat sitten peruuttaa koko elokuva ja antaa oikeudet takaisin Marvelille.Tämän rebootin pitäisi tulla ulos ensikesänä vaikka sillä ei ole edes käsikirjoitusta valmiina,Vieläpä samaan aikaan Avengers 2 kanssa muuten jonka kuvaukset on jo aloitettu.

Foxin supersankari elokuvat ovat olleet roskaa eikä tämä tule tekemään poikkeusta.En vaan ymmärrä miksi tuhlata rahaa tälläiseen projektiin kun se kuitenkin floppaa.No toivottavasti sen jälkeen oikeudet palautuvat Marvelille sillä Fox on jo ihan taarpeeksi raiskannut katsojien lompakoita näillä paskoilla supersankari elokuvillaan.



lainaa
äläpelleruikuta

24.02.2014 klo 03.29

Marvelisti kirjoitti:
FOX se sitten osaa aina sählätä näiden Marvel-elokuviensa kanssa. Michael B. Jordan Liekkinä ja Jaimie Bell Möykkynä? Just joo!

Taas kerran osoitus siitä, miksi FF:oikeuksien pitäisi palata Marvelille.


Ehkä sinun pitäisi laittaa työhakemus Foxille, jos vaikka ottaisivat sinut neuvomaan miten näitä supersankarielokuvia oikein tehdään.
lainaa
Keijokas

24.02.2014 klo 14.59 4 tykkää tästä

Pakollinen Hei muistakaa Heath Ledger ja blaa blaa kommentti !
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova