Tuorein sisältö

Marvelin Doctor Strange etsii jo ohjaajaa

21.02.2014 klo 13.15 | Luettu: 1625 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Doctor Strange on hyvin todennäköisesti osa Marvelin elokuvauniversumin kolmatta vaihetta. Tällä hetkellä käynnissä oleva kakkosvaihe huipentuu kesällä 2015 elokuvaan Avengers: Age of Ultron.

Hollywood Reporter kertoo, että Marvel etsii jo ohjaajaa. Mark Andrews (Pixar-leffa Urhea), Jonathan Levine (Warm Bodies), Nikolaj Arcel (A Royal Affair) ja Dean Israelite (tuleva aikamatkustusfilmi Welcome to Yesterday) ovat tavanneet Marvelin pomot, tai tapaavat heidät lähiaikoina.

Kung Fu Panda -sarjan kirjoittajat Jonathan Aibel ja Glenn Berger ovat ehdolla käsikirjoittajiksi.

Marvel etsii ohjaajaa ja kirjoittajia, jotka työskentelevät yhdessä, tai vaihtoehtoisesti ohjaajaa joka suoriutuu molemmista tehtävistä.

Doctor Strange eli Tohtori Outo on ylimielinen kirurgi, jonka kädet vaurioituvat onnettomuudessa. Parannuskeinoa etsiessään hän sotkeutuu yliluonnollisiin kuvioihin. Hänestä kehittyy maapallon taitavin taikuri, johon muut sankarit ottavat yhteyttä, jos vaarat menevät yli heidän hilseensä.

Studiopomo Kevin Feige on jo pitkään kertonut tahtovansa nähdä Oudon oman elokuvan. Ainoa virallistettu kolmannen vaiheen elokuva on kuitenkin kesän 2015 Ant-Man.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Will Smith tyrkyllä ... Talibanit sekoittava... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova