Tuorein sisältö

Shrek 5 on tulossa ennemmin tai myöhemmin

26.02.2014 klo 22.00 | Luettu: 5801 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Shrek 5 on tulossa, vahvistaa DreamWorks Animation -pomo Jeffrey Katzenberg, joka ei kuitenkaan kerro onko elokuva jo tekeillä. Hänen mukaansa DreamWorks tahtoo antaa aiheelle aikaa levätä, mutta siihen voidaan luottaa, että tarina jatkuu.

Edellisen osan Shrek ja ikuinen onni (Shrek Forever After) piti olla viimeinen: elokuvaa jopa markkinoitiin nimellä Shrek: The Final Chapter. Toisaalta jo tuolloin (2010) oli tiedossa, että pian (2011) teattereihin saapuu Saapasjalkakissan oma elokuva.


DreamWorksilla on viimeaikoina ollut vaikeuksia löytää yleisöä. Croodit oli hitti, mutta sitä edeltänyt Viisi legendaa ja sitä seurannut Turbo floppasivat virallisesti. Seuraavaksi maailmanvalloitusta yrittää Herra Peabody & Sherman.



Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Social Network -... Vuoden ärsyttävin me... >

Keskustelut (3 viestiä)

Kyselijä85

28.02.2014 klo 11.24

No voihan helvetti =S vieläkö niitä tulee? eikö nelosen yhteydessä puhuttu, että jatko-osia ei ole enää tulossa... Nyt se näyttää oleva paska puhetta :(
lainaa
VEIVINHEITTOVIHKO

01.03.2014 klo 02.11

^ päätit sitte selittää uudestaan saman asian ku mikä uutisessaki oli
lainaa
ruikutivalivali

02.03.2014 klo 02.51

Kyselijä85 kirjoitti:
No voihan helvetti =S vieläkö niitä tulee? eikö nelosen yhteydessä puhuttu, että jatko-osia ei ole enää tulossa... Nyt se näyttää oleva paska puhetta :(


...koska kaikki tietävät, että maailmaan ei mahdu elokuvia, varsinkin kun ne on kaikki pakko ostaa ja katsoa, vaikkei kiinnostaisikaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova