Tuorein sisältö

Mikko Herranen julkaisee Kuolemantanssin

04.04.2014 klo 13.53 | Luettu: 1555 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tuottajana, äänittäjänä, multi-instrumentistina, Rustin solistina, Velcran rumpalina, Voice Of Finland –kilpailijana sekä soolourastaan tunnettu Mikko Herranen julkaisee tänään perjantaina 4.4. uuden sinkkubiisin Kuolemantanssi.

Uusi albumi julkaistaan tulevana syksynä.

- Albumin työnimenä on "Sinun pimeäsi". Se on eräänlainen kurkistus ihmismielen ja ihmiskunnan pimeälle puolelle. Kappaleet käsittelevät melko synkkiä, mutta puhuttavia aiheita, kuten rahan valtaa ihmiseen, yksittäisen pienen ihmisen asemaa, masennusta, eroteemoja, kuolemaa ja ihmislajin piittaamattomuutta ympäristöstään. En halua antaa vastauksia ihmisen ja ihmisyyden ongelmiin, mutta koen että minun tehtäväni on kyseenalaistaa ja esittää kysymyksiä. Jokaisen meistä on itse löydettävä vastaukset, joiden pohjalta muodostamme käsitystämme elämästä. On tärkeää, että jokainen meistä muodostaisi oman maailmankuvansa itse eikä ottaisi sitä valmiiksipureskeltuna muilta, toteaa Herranen.

Levyllä kuullaan enemmän Herrasen musiikillisia juuria; muistumia 90-luvun grungesta ja vaihtoehtometallista sekä suomalaisilta vaikuttajilta kuten Sielun Veljet ja YUP.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Euroopan suurin bänd... Iron Maiden -basisti... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova