Tuorein sisältö

Tämäntyylisiä nörttejä jahdataan Scream-sarjassa

08.04.2014 klo 13.40 | Luettu: 796 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Scream-elokuvien tarinaa jatkava samanniminen tv-sarja etsii parhaillaan näyttelijöitä. Hahmot tulevat olemaan tällaisia:

Harper Duval on 16-vuotias kaunotar, joka yritetään värvätä suosittujen tyttöjen jengiin, vaikkei hän ole erityisen sosiaalinen, vaan sisäänpäin kääntynyt älykkö. Tyttö katuu, että hän on etääntynyt ystävästään. Äidiltään hän sentään saa tukea.

Audrey Jesen on Harperin entinen paras ystävä. Hän on räväkän näköinen, taiteellinen ja bi-henkinen papin tytär, joka tähtää elokuvaohjaajaksi. Hänellä on läheinen yhteys nörttiin Noah.

Noah Foster on riittävän luova ja nerokas ollakseen seuraava Steve Jobs. Huumorintaju auttaa häntä pärjäämään koulumaailmassa. Noah tietää kaiken myös populäärikulttuurista.

Margaret "Maggie" Duval on Harperin äiti, joka tekee parhaansa yksinhuoltajana. Nelikymppinen nainen on kaupungin oikeuslääkäri ja varttunut tiedenörtti, joka ei korosta kauneuttaan. Hänen menneisyydestään löytyy synkkä salaisuus.

Ensimmäisessä jaksossa suosituksi nouseva YouTube-video aiheuttaa ongelmia Audreylle ja näennäisesti johtaa murhaan, joka kytkeytyy kaupungin ikävään historiaan.

Lähde: TV Line

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kokaiinimiljardööri ... Rogen & Efron ottava... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova