Tuorein sisältö

Batman ja Teräsmies kohtaavat Kyborgin

25.04.2014 klo 18.45 | Luettu: 4813 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kyborgi (Cyborg) on uusin julkistettu hahmo, joka esiintyy Batmanin ja Teräsmiehen yhteisessä elokuvassa, jolla ei vieläkään ole nimeä. Kyborgia näyttelee teatterinäyttelijä Ray Fisher, jolle elokuva on ensimmäinen.

Kyborgi on osa sankariryhmää Oikeuden puolustajat (Justice League), johon kuuluvat myös Batman, Teräsmies ja leffassakin mukana oleva Ihmenainen. Elokuva todennäköisesti päättyy tilanteeseen, jossa ryhmän perustaminen on ajankohtaista. Kyborgi on pieni rooli, joka tulee kasvamaan seuraavissa elokuvissa.

Kyborgi on kyborgi. Metalliosat tehostavat älyä ja voimaa. Teemojen puolesta hän on puuttuva lenkki tavallisten ihmisten ja Teräsmiehen kaltaisten syntyjään voimakkaiden olentojen välillä. Hahmo luotiin 80-luvulla ja hän on tärkeä osa sarjakuvia varsinkin nykyään.


Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Guns N' Roses julkai... Traileri elokuvalle,... >

Keskustelut (4 viestiä)

Lolleroo

25.04.2014 klo 23.52 2 tykkää tästä

Vähän alkaa tämä elokuva elätteleen Justice League aineksia ainakin roolituksien osalta. Cyborg on hieno hahmo ja uusissa New 52 sarjiksissa JL:n perustaja jäsen, joten voi olla, että kohta pääsee katsomaan parasta supersankari-tiimiä valkokankaalta.
lainaa
Sandels

26.04.2014 klo 22.58 1 tykkää tästä

Perkele. Ottais nyt mallia Marvelista, ja tekis rauhassa muutaman sooloelokuvan. Eikä tunkis kaikkia hahmoja heti samaan elokuvaan.
lainaa
Killrok

27.04.2014 klo 13.10

Todennäköisesti Cyborg ja Wonder Woman ei näyttele isoa roolia tässä leffassa. Kunhan esitellään ja sitten myöhemmissä elokuvissa ovat isommissa rooleissa.
lainaa
uhoho

28.04.2014 klo 11.23 1 tykkää tästä

Sandels kirjoitti:
Perkele. Ottais nyt mallia Marvelista, ja tekis rauhassa muutaman sooloelokuvan. Eikä tunkis kaikkia hahmoja heti samaan elokuvaan.


dc on aina askeleen jäljessä aivotoimintansakin suhteen
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova