Tuorein sisältö

Jari Sarasvuo tekee töitä ilman palkkaa

04.01.2008 klo 09.56 | Luettu: 5096 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Televisiosta tuttu kirjailija/rahamies Jari Sarasvuo lupaa Kauppalehden mukaan tehdä töitä ilmaiseksi. Mies aikoo nostaa palkkaa vasta, kun hänen yrityksensä saavuttaa huimat tavoitteet.

Sarasvuon perustama valmennusyhtiö Trainers' House sulautui vuodenvaihteessa konsulttiyhtiö Satama Interactiveen. Uuden yhtiön nimeksi tuli Trainers' House ja Sarasvuosta yhtiön toimitusjohtaja. Sarasvuo kertoo blogissaan tavoitteestaan kasvattaa yhtiöstä maailman merkittävin markkinointi- ja valmennusyritys. Yhtiön markkina-arvo tulisi nousemaan yli miljardin euron. Ennen yhdistymistään yhtiöt ylsivät yhteensä hiukan alle 50 miljoonan euroon.

Mitään merkittävää ei koskaan synny ilman todellisia ja symbolisia uhrauksia, selittää Sarasvuo päätöstään tehdä toistaiseksi töitä ilman palkkaa.

- Parhaiden firmojen vastuunkantajat uskovat yrityksensä mahdollisuuksiin ja ovat valmiita riittävään uhraukseen todistaakseen tämän maailmalle, Sarasvuo kirjoittaa blogissaan.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Natalie Portman myy ... Spice Girls-tähden m... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

Lare

04.01.2008 klo 20.02

Sarasvuolla onkin varaa tehdä jonkun aikaa duunia ilman palkkaa, mutta tuo tavoite on vähintäänkin järjetön. Eiköhän jenkeissä isommat firmat pyöritä paljon isompia bisneksiä superstarbojen avulla. Siinä Jartsa taitaa jäädä kakkoseksi, vaikka tekisi loppuelämänsä töitä ilman palkkaa.
lainaa
Kale

06.05.2008 klo 19.34

Tosiasiat: Osinko ei ole "palkkaa" ja osakkeenomistajat saavat osinkoja. Sarasvuon osakkeet 24.256.600 kpl. Osinko 0,04€/osake. Sarasvuon osinko/vuosi: 970 264€. Älkää olko huolissanne, kyllä hän hengissä pysyy. Sarasvuolla on kunnioitettava markkinaäly ja "huomiotalouden" hallinta. Ihailtavaa rahan tekemisen taitoa. Olen silti pettynyt että Sarasvuo on vähentänyt vittuilun määrää. Hänelle se taito sopisi vieläkin.
lainaa

V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova