Tuorein sisältö

Bale, Blanchett, Cumberbatch ja muita Viidakkokirjaan

20.08.2014 klo 21.22 | Luettu: 1560 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Andy Serkis
Tekeillä on kaksi kilpailevaa Viidakkokirja-elokuvaa. Jungle Book: Origins on niistä toinen. Ohjauksesta vastaa Andy Serkis, eli liikkeidenkaappaus-näyttelyn mestari.

Nuori Rohan Chand näyttelee eläinten kasvattamaa poikaa Mowglia. Eläimet toteutetaan osittain kaappaustekniikalla ja osittain puhtaalla animaatiolla. Serkis näyttelee Baloo-karhua oletettavasti juuri siten, kuin hän on näytellyt Klonkkua ja Caesar-apinaa.

Mukaan on napattu nimekkäitä tukijoukkoja, mutta heistä useimmat todennäköisesti vain lainaavat hahmolle äänen. Christian Bale on Bagheera-pantteri, Cate Blanchett on Kaa-käärme, Tom Hollander on Tabaqui-sakaali, Naomie Harris on Nisha-susi ja Benedict Cumberbatch on tiikeri Shere Khan (Khaaaan!!!).

Kilpailevan elokuvan nimi on The Jungle Book ja sen ohjaa Iron Man -mies Jon Favreau. Neel Sethi on Mowgli, Bill Murray on Baloo, Ben Kingsley on Bagheera, Scarlett Johansson on Kaa, Idris Elba on Shere Khan, Lupita Nyong'o on Rakcha-susi ja Christopher Walken on apinakuningas Louie.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Infernal Affairsin j... Lisää vilahduksia Ti... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova