Tuorein sisältö

Naisten Expendables ei kiinnosta Sigourney Weaveria

20.08.2014 klo 23.00 | Luettu: 3596 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

The Expendabelles on suunnitteilla oleva elokuva, jonka kulisseissa häärii Sylvester Stallone ja muita The Expendables -sarjan tuottajia. Tekijät ovat antaneet ristiriitaisia lausuntoja siitä, kytkeytyykö elokuva Expendables-sarjaan, mutta joka tapauksessa kyseessä on naisten tähdittämä Expendables-henkinen toimintaleffa.

Naispuolisista toimintatähdistä legendaarisin, Sigourney Weaver, on saanut tarjouksen ja hylännyt sen.

Tätä voidaan pitää selkeänä takaiskuna. Stallone on haaveillut, että hän ja Weaver voisivat näytellä pariskuntaa, joka eroaa ja joutuu jakamaan Expendables-ryhmän (tai vastaavan palkkasoturiryhmän).

Ensimmäisen juonikuvauksen mukaan The Expendabelles kertoo ryhmästä naissotureita, jotka naamioituvat ilotytöiksi soluttautuakseen diktaattorin hallitsemalle saarelle.

Weaver on juuri liittynyt elokuvaan A Monster Calls, joka kertoo pojasta ja Liam Neesonin näyttelemästä hirviöstä. Weaver näyttelee pojan isoäitiä.

Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lisää vilahduksia Ti... Waltari-pomon uusi s... >

Keskustelut (2 viestiä)

jfidsosfdi

20.08.2014 klo 23.58 8 tykkää tästä

Expendables on jo niin passe. Miksi tarvittaisiin vielä mummojen luokkakokous? Hyvä että sentään Weaver pysyy ajan hermolla vaikka Stallone elääkin vielä jossain dinojen ajassa
lainaa
Bob

21.08.2014 klo 02.29 1 tykkää tästä

Ensimmäinen Expendables oli mukava tuulahdus kasaria. Siihen se sitten jäikin.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova