Tuorein sisältö

Wesley Snipesin tähdittämä Blade 4 tulossa?

06.09.2014 klo 15.30 | Luettu: 5156 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Wesley Snipes on kiinnitetty uuteen Blade-elokuvaan, jos uskomme sivuston NY Daily News sisäpiirilähteitä. Sivusto tietää jopa sanoa, että Snipes tienaa 3 miljoonaa dollaria ja osuuden voitoista.

Se on varmaa, että Snipes tahtoisi palata rooliin. Hän on puhunut asiasta useaan kertaan viimeisen vuoden aikana, eli sen jälkeen, kun hän pääsi vankilasta.

Sekin on tiedossa, että Marvel vähintäänkin harkitsee uutta Blade-elokuvaa. Vuosi sitten eräässä uutisessa mainittiin, että työn alla on käsikirjoituksia lukuisille potentiaalisille elokuville, joista Blade on yksi.

Se on asia erikseen, onko vanhan sarjan jatkaminen mahdollista. Blade-trilogian ja Blade-tv-sarjan tuotti New Line Cinema. Sittemmin hahmon oikeudet ovat palanneet Marvelille. Kaikki Marvelin itse tekemät elokuvat sijoittuvat Marvelin elokuvauniversumiin. Disneyn omistamalta Marvelilta ei kannata odottaa ainakaan korkean ikärajan kauhutoimintaelokuvaa.

Lähde: NY Daily News

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< V niin kuin verikost... V2.fi arvosteli: Mie... >

Keskustelut (6 viestiä)

seppö

06.09.2014 klo 16.14 2 tykkää tästä

Ottaen huomioon miten paskasti Snipes käyttäytyi Trinityn kuvauksissa on hassua, että jätkä haluaa palata rooliin. Juttujen mukaan Snipes vietti päivät pitkät trailerissaan poltellen pilveä eikä suostunut ilmestymään paikalle juuri koskaan. Ai niin ja hän uhkasi kuulema tappaa ohjaaja David S. Goyerin. Noh oletettavasti vankilareissu ja karkotus "suoraan DVD:lle" helvettiin pisti egon kondikseen.
lainaa
kummastelija

06.09.2014 klo 17.33 1 tykkää tästä

"Disneyn omistamalta Marvelilta ei kannata odottaa ainakaan korkean ikärajan kauhutoimintaelokuvaa."

Miksei? R ei ole poissa Marvelin laskuista, mutta ei tällä hetkellä suunnitelmissa. Jos Marvel aikoo Bladen taikka Punisherin tuoda kehiin, niin R on ainoa tapa. Tosin jos Netflix on Marvelin synkempi kanava, niin sitten sarjoina, mutta katsotaan mitä sieltä nyt on tulossa.

Disney omistaa Marvelin siinä missä omisti Miramaxin, joka julkaisi paljonkin R elokuvia. Joten Disney:llä ei ole sen suhteen paljoa sanomista. Ja miksi vastaan sanoisikaan? Disney logoa ei elokuvissa näy tai mainostamisessa käytetä.
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

06.09.2014 klo 18.19 2 tykkää tästä

Jos olen väärässä, niin hyvä.
lainaa
jspfdsijf

07.09.2014 klo 10.49

Just näin jossain mainoksen jostain Disney's Spiderman-sarjasta ja se tosiaan näytti joltain Bambin hämisversiolta, hyi.

Olis kyllä komeaa jos Marvelin cinematic universeen saataisiin myös kauhupuolta, ja olis tuplakomeaa nähdä Wesley tekemässä comeback. Olihan Expendablesin vankilapako vähän samassa hengessä "legendan" paluu.

Sitten alkaa ajatus juoksemaan ja lopputuloksena Bladen, Ghost Riderin, Punisherin, Doctor Strangen ja vaikka Moon Knightin yhteistyö Dormammun ja Mephiston demonijengiä vastaan. Triplakomiaa.
lainaa
loeb_vihaaja

07.09.2014 klo 17.24 1 tykkää tästä

jspfdsijf kirjoitti:
Just näin jossain mainoksen jostain Disney's Spiderman-sarjasta ja se tosiaan näytti joltain Bambin hämisversiolta, hyi.


Disney vain esittää kyseistä sarjaa ja muuten ihan 100% käsialaa. Marvel ampui itseään jalkaan, kun palkkasi Jeph Loebin televisio-osaston pomoksi.
lainaa
loeb_vihaaja

07.09.2014 klo 17.26

Siis muuten 100% MARVELIN käsialaa. Piru, kun kännykällä vittumaista kirjoittaa.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova