Tuorein sisältö

Naisten Expendables tehtiin jo?

29.09.2014 klo 13.40 | Luettu: 5918 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Toimintaelokuva nimeltä Expendabelles (tai Expendabelles 3.0) on ilmestynyt Suomeen tässä kuussa. Uutisen kirjoittaja bongasi elokuvan juuri nettivuokraamon uutuuksista.

Kuten The Expendables -fanit tietävät, Sylvester Stallone ja muut sarjan tuottajat suunnittelevat elokuvaa, jonka nimi on Expendabelles. Se kertoo ryhmästä naissotureita. Joko se valmistui?

Ei. Kyseessä on puijaus. DVD-hyllyissä seisova Expendabelles on tänä vuonna valmistunut halpa elokuva nimeltä Mercenaries studiolta The Asylum, joka tunnetaan mm. Sharknadosta. Elokuva on nimetty uudestaan ainakin pohjoismaiden markkinoita varten. Rainasta on käytetty myös nimeä Prison Raid.

Juonikuvauksen mukaan leffa kertoo naispuolisista kommandoista, jotka soluttautuvat vankilaan osana pelastustehtävää. Alta löytyvä traileri antaa tarinasta hieman erilaisen kuvan.

Rooleissa nähdään mm. Kristanna Loken (Terminator 3), Vivica A. Fox (Kill Bill), Brigitte Nielsen (Red Sonja) ja stunttinainen Zoë Bell (Kill Bill, Xena). Kyseessä on siis eräänlainen "naisten Expendables", mutta ei virallinen sellainen.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Aikamatkustuksessa o... Rock In Rio USA julk... >

Keskustelut (4 viestiä)

Seppö

29.09.2014 klo 14.13

Unohtui mainita ö-luokan kasaritähti Cynthia Rothrock! Nainen potki perseitä (ja naamoja) sellaisissa honkkarileffoissa kuten No Retreat, No Surrender 2 ja China O'Brien 1 & 2...
lainaa
Provocator

29.09.2014 klo 17.21 1 tykkää tästä

Miksi minua tai ketään muutakaan normaalia ihmistä kiinnostaisi joku naisten Expendables?

lainaa
Yazu

01.10.2014 klo 19.43

Miks ei kiinnostais jos se tehtäisiin hyvin?
lainaa
Frans

24.11.2014 klo 12.25

Ei Cynthia mikään ö-luokan ole, vaan aito toimintatähti 80-luvulla (silloin kun toimintähtien kyvyt oli lähinnä martial arts -taidoissa).
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova