Tuorein sisältö

Captain America: Civil War värväsi Daniel Brühlin

15.11.2014 klo 20.45 | Luettu: 4932 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Marvel kertoo, että Daniel Brühl on kiinnitetty kevään 2016 elokuvaan Captain America: Civil War. Brühl on tuttu sellaisista elokuvista kuin Rush ja Kunniattomat paskiaiset.

Tuottaja Kevin Feige sanailee, että Brühl kykenee intensiivisiin ja vivahteikkaisiin suorituksiin, ja että hän tulee jakamaan kankaan eräiden Marvelin isoimpien sankareiden kanssa.

Tämä tietenkin oli yleisluontoista höpinää. Marvel ei kerro, ketä tai mitä Brühl näyttelee. Joidenkin sivustojen mukaan hän näyttelee roistoa. Elokuva nimensä mukaisesti kertoo sankarien riidasta, joten vaikka Brühl näyttelisi Captain American vastustajaa, tämä ei vielä kerro mitään.

Chris Evans palaa Kapuksi ja Robert Downey, Jr. Iron Maniksi. Chadwick Boseman näyttelee ensimmäistä kertaa Black Pantheria. Edellisen Captain American ohjanneet veljekset Joe & Anthony Russo palaavat puikkoihin.

Lähde: Marvel

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jude Law kiusaa kuni... Muistatko Metallican... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

ksdfpo

15.11.2014 klo 22.06

Saadaankohan tähän kasa näitä turhuuksia a la Patriot, Wonderman, Justice, Progidy...? Vai tuleeko tästä joku Kapu, Thor ja Widow vastaan Iron man, Hulk ja Hawkeye?
lainaa
Zemo_Baron

15.11.2014 klo 22.42 1 tykkää tästä

Baron Zemo se siellä.

Ja ylempään: Tämä Civil War ei taida olla yhtä suuri, kuin sarjakuvan. Ihmemiehet ja 3D-miehet tuskin kangaille päätyy... Ainakaan vielä tässä elokuvassa. Ja Thor palaa Kostajat 2 päätteksi Asgardiin, josta kolmas Thor jatkaa heti, joten epäilen hänen mukana olemista myöskin. Ja Hulk on ammuttu kuuhun...
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova