Tuorein sisältö

Nykyajan luontodokumentti: käärme yrittää syödä miehen

08.12.2014 klo 21.39 | Luettu: 4556 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Discovery Channel esitti sunnuntaina pari tuntia kestävän ohjelman nimeltä Eaten Alive. Idea oli se, että Paul Rosolie yrittää tulla anakondan syömäksi.

Rosoliella oli erikoispuku. Käärmeellä oli kokemusta syömisestä, joten homma jouduttiin lopettamaan kesken. Nyt tiedämme, että käärmeet puristavat saalista.

Käärme on saanut sympatiaa ennen ohjelmaa ja sen jälkeen. 38 000 ihmistä allekirjoitti vetoomuksen, jossa toivottiin ohjelman perumista sisällöstä riippumatta. PETA:n edustaja sanailee, että käärme huijattiin käyttämään kallisarvoista energiaa kelvottomaan saaliiseen, mikä ei ole aivan pieni juttu harvoin ruokailevan eläimen näkökulmasta.

Katsojat ovat myös protestoineet, että ohjelma oli, no, ihan täyttä paskaa. Erään twiittaajan mukaan osuvampi nimi olisi Tosi kova rutistus. Toisen mukaan Discovery voisi tehdä seuraavaksi ohjelman hammaskeijun etsimisestä. Keijua ei löydy.

Discoveryn mukaan Rosolie teki kovasti töitä ohjatakseen ihmisten huomion Amazonin sademetsään, jota ihmisten toimet uhkaavat. Rosolie aikoi tulla syödyksi. Rosolien ja anakondan turvallisuus olivat kuitenkin tärkeimpiä tavoitteita.



Lähteet: Deadline & Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Japanilainen Godzill... Dave Grohl ei ymmärr... >

Keskustelut (3 viestiä)

hosfhio

08.12.2014 klo 21.59

Syödään ihminen -> Amatsonin sademetsä...

just joo tais olla vaan oma lehmä ojassa
lainaa
anttilantti

09.12.2014 klo 08.09

Perussa pääsee matkailijakin kokemaan aikamoisia seikkailuja, kun lähtee Amazonin sademetsään kanoottiretkelle: http://kerranelamassa.fi/peru/amazon-kanoottiretki/
lainaa
durrr

09.12.2014 klo 22.06

Vorarefilia lähtenyt käsistä.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova