Tuorein sisältö

Sharon Osbourne katuu U2:n kohdistunutta Twitter-raivoaan

14.01.2015 klo 10.19 | Luettu: 1922 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ozzy Osbournen vaimo ja manageri Sharon Osbourne julkisti taannoin kitkeriä kommentteja U2:n tempauksesta jakaa uutta albumiaan ilmaiseksi iTunesin kautta.

Syyskuussa Sharon vuodatti tuntojaan Twitterissä tyyliin; "This is an invasion of my private space. My entertainment space. U2, you are business moguls, not musicians anymore. No wonder you have to give your mediocre music away for free 'cause no one wants to buy it."

CBS:n The Talk-ohjelmassa Sharon kertoo myöhemmin katuneensa ja hävenneensä kovia sanojaan. Varsinkin kun hän tapasi U2:n tyypit vain kaksi viikkoa Twitter-vuodatuksensa jälkeen.

Sharon totetaa tarkoittaneensa kritiikin bisnesmielessä, kommentit eivät olleet henkilökohtaisia. Ozzy ja Sharon tapasivat U2:n hahmot MTV:n palkintogaalassa.

- Kuljimme kohti lavaa ja kapealla käytävällä kohtasimme U2:n jäsenet. Ajattelin että herraisä, nyt saan kuulla kunniani. Mutta he olivat hyvin ystävällisiä. Sain halaukset ja suukon poskelle.

- Yritin selittää heille kantani, 'kommenteissani ei ollut mitään henkilökohtaista'. Tämä on vain bisnestä. 'Te olette hyviä ihmisiä".


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Pori Jazz lisäsi nim... Cobain oli liian nuo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova