Tuorein sisältö

Musiikin hinnasta prosentit pois - levyale alkaa perjantaina

17.01.2008 klo 14.35 | Luettu: 4163 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Levyale alkaa perjantaina 18.1.08. Mukana jo 340 myyntipistettä, ale haukkaa myös musa-DVD:n hintoja.

Levy-yhtiöiden ja alan kauppiaiden järjestämä alennusmyynti tarjoaa satoja nimikkeitä, mutta tarjonta vaihtelee myymäläkohtaisesti. Levyalen valikoima kattaa levyjä koti- ja ulkomaisesta rockista aina iskelmän kautta jazziin ja
klassiseen musiikkiin.

- Äänitealan ensimmäinen alennusmyynti järjestettiin viime vuoden tammikuussa ja se sai poikkeuksellisen hyvän vastaanoton. Alan kappalemyynti nousi tammikuussa 24 prosenttia ja alekampanjan aikana myytiin satojatuhansia levyjä. Viime vuonna levyalessa oli mukana 220 kauppiasta, nyt alkavaan kampanjaan osallistuu jo 340 myyntipistettä. Tämä kertoo, että ääniteala on laajasti mukana kampanjassa, sanoo apulaisjohtaja Tommi Kyyrä Suomen Ääni- ja Kuvatallennetuottajat ÄKT ry:stä.

Tommi Kyyrän mukaan levyalessa on tarjolla runsaasti viime vuoden aikana julkaistuja menestyslevyjä.

- Alennuslevyissä on monta hintaluokkaa. Keskimäärin alennukset vaihtelevat 30–70 prosentin välillä. Uutuutena tänä vuonna ovat musiikki-DVD:t, joita on tarjolla noin 30, Kyyrä sanoo.

Valtakunnallinen levyale päättyy 9. helmikuuta. Kampanjatuotteisiin voi käydä tutustumassa osoitteessa www.levyale.fi. Sivuilta voit tarkistaa myös mukana olevat musakaupat.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Symphony X vailla bi... Lakko ja verottaja h... >

Keskustelut (2 viestiä)

Saabas

Rekisteröitynyt 14.04.2007

17.01.2008 klo 15.30

Muutaman mielenkiintoisen löysin listasta, täytynee huomenna käydä poistamassa koulun jälkeen. Vaikka valikoima melko suppea onkin, niin hyvä että sentään tajuavat järjestää tälläisia.
lainaa
Kille

17.01.2008 klo 16.41

"...järjestämä alennusmyynti >tarjoaaa< satoja nimikkeitä..."
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova