Tuorein sisältö

Naisten Haamujengi etenee: ensi-ilta ja näyttelijät selvillä

28.01.2015 klo 19.30 | Luettu: 4687 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Uusi Haamujengi (Ghostbusters) saapuu teattereihin 22. heinäkuuta 2016. Kyseessä on täysin uusi alku. Tällä kertaa jengi koostuu naisista.

Päärooleista neuvottelevat Kristen Wiig ja Melissa McCarthy, joiden tähdet lähtivät nousuun komedian Morsiusneidot johdosta, sekä Kate McKinnon ja Leslie Jones, jotka esiintyvät sketsisarjassa Saturday Night Live.

Neuvottelut näyttelijöiden kanssa ovat vasta alkaneet, mutta sen verran varmalta diilit vaikuttavat, että ohjaaja Paul Feig on vahvistanut uutisen Twitterissä:Feig ohjasi Morsiusneidot ja on sittemmin jatkanut yhteistyötä McCarthyn kanssa komedioiden The Heat ja Spy merkeissä. Spy valmistuu tänä keväänä.

Sisäpiirilähteiden mukaan kaksi naista metsästää kummituksia ammatikseen jo valmiiksi. Kolmas nainen on professori, joka on toisen metsästäjän entinen kollega. Neljäs nainen on arkinen henkilö, joka törmää merkittävimpään kummitukseen. Lisäksi elokuvassa esiintyy pari ikävää miestä: outo nero ja ammattimainen myytinmurtaja. Näihin rooleihin kuulemma tahdotaan Peter Dinklage ja Bill Murray.

Lähteet: Variety, Slashfilm, Twitter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Guardians of the Gal... Tom Hardy sarjamurha... >

Keskustelut (3 viestiä)

hofsdioh

28.01.2015 klo 19.47 4 tykkää tästä

Voi juma mitä paskaa. Ja esittääkö Bill Murray jotain uutta tyyppiä?

Vois kokeilla muuttaa Turtlesit naisiksi
lainaa
jeeess

28.01.2015 klo 19.47 14 tykkää tästä

Kiintiömusta: check. :D
lainaa
PekkaKana69

30.01.2015 klo 18.01

Kiintiöläski: check.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova