Tuorein sisältö

Melissa McCarthyn ja siipan "loistokas" ura johtaa viimein maailmanloppuun (Netflix-sarjassa)

05.12.2020 klo 17.35 | Luettu: 1132 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Jos Melissa McCarthyn tähdittämä elokuva saa kiitosta kriitikoilta, kyseessä todennäköisesti ei ole hänen ohjailevan aviopuolisonsa Ben Falconen teos.

Yhteistyö kuitenkin jatkuu. Romanttinen tieteiskomedia Superintelligence saapui hiljattain HBO Nordiciin (V2.fi ei haukkunut sitä lyttyyn: arvostelu). Kahdesta tuhdista tädistä kertova supersankarikomedia Thunder Force on filmattu ja se saapuu Netflixiin todennäköisesti ensi vuonna.

Kehitteillä on nyt myös komediasarja God's Favorite Idiot, jonka on tilannut Netflix. Tällä kertaa pariskunta jakaa valokeilan. Falcone näyttelee IT-tukihenkilöä, jonka Jumala valitsee profeetaksi, vaikkei homma miestä kiinnosta. Mies on juuri aloittanut seurustelun McCarthyn näyttelemän kollegan kanssa, mutta nyt tiedossa on tulinen järvi ja muita maailmanlopun merkkejä.

Työpaikkakomediaksi kuvailtua sarjaa tehdään vähintään 16 jaksoa. Falcone on sarjan luoja, mutta ohjauksesta vastaa tällä kertaa Michael McDonald. Hän on ohjannut mm. McCarthyn tähdittämää Mike & Molly -sarjaa ja sarjoja Puumanainen ja Brooklyn 99.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Entinen Rainbow-ääni... Liam Neeson vastaan ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova