Tuorein sisältö

Michael Bayn sotaelokuvalle kilpailija

18.02.2015 klo 22.00 | Luettu: 2005 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Michael Bayn seuraava ohjaus 13 Hours kertoo tositarinan syyskuulta 2012. Islamilaiset militantit hyökkäsivät tuolloin Yhdysvaltain konsulaattiin Libyassa ja tappoivat suurlähettilään ja muita. Hengestään pääsi myös läjäpäin hyökkääjiä, kuten Bayn leffa epäilemättä huomauttaa. Amerikkalaiset turvamiehet antoivat henkensä maanmiestensä puolesta.

Bayn leffan tuottaa Paramount Pictures. Relativity Media on julkistanut kilpailevan elokuvan, joka kertoo samoista tapahtumista.

Relativityn edustajan mukaan Bayn versio keskittyy kuvaamaan tapahtumien kulkua, kun taas Relativityn elokuva on tarina veljeydestä ja toveruudesta.

Bayn elokuva perustuu kirjaan 13 Hours: The Inside Account of What Really Happened in Benghazi. Relativity on hankkinut oikeudet kahden menehtyneen turvamiehen elämäntarinoihin.

Molempien elokuvien kerrotaan olleen suunnitteilla jo ennen kuin American Sniper nousi suureen suosioon. Relativityn edustaja toteaa kuitenkin, että American Sniper osoitti, että modernista sodankäynnistä ja sankareista kertoville elokuville on kysyntää.

Bayn leffa valmistuu todennäköisesti ensin.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Haamujengi 3 on suun... Jerry Lewis ei ole l... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova