Tuorein sisältö

Helvetillinen liitto: Michael Bay saattaa ohjata Lobon

09.02.2018 klo 16.00 | Luettu: 2684 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Michael Bay saattaa ohjata DC:n Lobon oman elokuvan. Uutislähteen sanavalintojen mukaan neuvottelut eivät ole alkaneet, mutta Bayn ja studion tanssi on.

Toisin sanoen Bay on tavannut studion edustajat ja kommentoinut käsikirjoitusta. Bay ja studio ovat samaa mieltä siitä, että leffasta on tulossa liian kallis: Bay ei tahdo tehdä yli 200 miljoonan dollarin spektaakkelia. Wonder Womanin kirjoittaja Jason Fuchs laatii uuden version Bayn vinkkejä kunnioittaen ja sitten Bay harkitsee asiaa.

Lobo on kuin luotu huonosta mausta tunnetulle Baylle: Lobo on alunperin parodiaa sarjakuvien ylitseampuvan miehisistä sankareista kuten Wolverinesta ja The Punisherista. Lobo on avaruusolento, alkoholisti ja palkkasoturi, joka on lajinsa viimeinen, koska hän tappoi huvikseen kaikki muut. Onnistuessaan elokuva on DC-universumin oma Deadpool.

Elokuvaa on kehitetty yli 10 vuotta. Dwayne Johnson ja ohjaajat Brad Peyton ja Guy Ritchie ovat eräitä kelkasta pudonneita kykyjä. Johnson näyttelee tulevaisuudessa toista DC-hahmoa: Shazamin arkkivihollista Black Adamia.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Marjanpoimijat huomi... Chisun uusi video ve... >

Keskustelut (4 viestiä)

Tsyge

09.02.2018 klo 16.24 6 tykkää tästä

Ei helvetissä.
Bay ei osaa ohjata edes polkupyörää, elokuvista puhumattakaan.
lainaa
wpigfhnwgn

09.02.2018 klo 17.22 1 tykkää tästä

Bay ei tahdo lisää rahaa räjähdyksiin? Nyt joku on jossain väärin
lainaa
Emmerich

09.02.2018 klo 18.14 5 tykkää tästä

Eihän Bay nyt aivan umpisurkea ole. Pain & Gain on ihan katsottava, kuten myös ensimmäinen tunti ensimmäisestä Transformers-elokuvasta. :D
lainaa
Bay

09.02.2018 klo 23.25 3 tykkää tästä

Pain & Gain, The Rock, Bad Boysit, Armageddon, Transformers 1 ja 3, The Island. Kaikki viihdyttää katsottavaa. Bay on toimintaohjaajien eliittiä jonka vihaaminen on jonkinnäköinen muoti-ilmiö.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova