Tuorein sisältö

Schwarzenegger uskoo jatkavansa terminaattorina

26.02.2015 klo 17.51 | Luettu: 3321 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Viides Terminator-elokuva Terminator Genisys saapuu Suomeen 10. heinäkuuta. Arnold Schwarzenegger on palannut rooliinsa, mutta aikooko hän näytellä myös kuudennessa elokuvassa? "Kyllä, totta kai, ensi vuonna", vahvistaa mies itse.

Suunnitelman mukaan Genisys aloittaa uuden trilogian. Mikään ei tietenkään ole varmaa, ennen kuin lippuja on myyty: myös edellistä elokuvaa Terminator - Pelastus kuvailtiin uudeksi aluksi, mutta se ei saa suoraa jatkoa.

Schwarzenegger saattaa palata Conan barbaariksi Terminatorien välissä. Viime syksynä kerrottiin, että The Legend of Conanin kuvaukset alkavat mahdollisesti jo tänä keväänä. Tuottaja Chris Morgan intoili aiemmin tässä kuussa, että käsikirjoitus etenee mallikkaasti ja että elokuva saattaa valmistua aiemmin kuin oletamme.

Lähde: The Arnold Fans

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Suosikkinäyttelijän ... 60 miljoonaa levyä m... >

Keskustelut (2 viestiä)

u7ftgfuguyt

26.02.2015 klo 19.10 4 tykkää tästä

Uus lastentarhan kyttä ja identtiset kaksoset olis kans jees. turbomiestä unohtamatta. kaikkien lisänimeks voidaan laittaa paskahoususeniori
lainaa
Silma

26.02.2015 klo 21.20 1 tykkää tästä

u7ftgfuguyt kirjoitti:
Uus lastentarhan kyttä ja identtiset kaksoset olis kans jees. turbomiestä unohtamatta. kaikkien lisänimeks voidaan laittaa paskahoususeniori


Samaa mieltä. Lastentarhakyttä 2 ois kyl jotain! https://www.youtube.com/watch?v=2YYmS7NL3Po
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova