Tuorein sisältö

Katri Ylander viihtyy välitunnilla

22.01.2008 klo 13.26 | Luettu: 3164 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Idols-tutun Katri Ylanderin single Välitunnilla nousi radioiden top100-listan soitetuimmaksi kappaleeksi. Teemu Brunilan sanoittamasta ja säveltämästä singlestä povattiin heti alkuvuoden suurinta kotimaista hittiä. Myös elokuussa julkaistu albumin ensimmäinen single Valehdellaan nousi radiolistojen kärkeen ja pysyi siellä koko loppuvuoden.

Katri Ylanderin lokakuun 30. päivä julkaistu albumi Kaikki Nämä Sanat on myynyt jo reilusti yli kultalevyrajan. Levyn myyntiluvut olivat heti joulun jälkeen yli 17 000 kappaletta. Kaikki nämä sanat on Katri Ylanderin toinen albumi. Albumin teossa oli mukana vahva joukko ammattilaisia; pääasiallisenä tuottajana toimi Riku Mattila. Kappaleita Teemu Brunilan lisäksi rustasi mm. Egotripin Knipi, Antti Kleemola, Happoradion Aki Tykki sekä Erik Nyholm.


Katri Ylanderin esikoisalbumi julkaistiin kesäkuussa 2006 ja se on myynyt jo yli 27 000 kappaletta.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Foo Fighters jyrää P... Stone Temple Pilots ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Note

Moderaattori

Rekisteröitynyt 18.05.2007

23.01.2008 klo 14.21

'Kaikki Nämä Sanat' on kyllä niin väsynyt käännös yhden hitin ihmeeltä nimeltä Natasha Bedingfield ja ulkoasukin on näemmä samasta osoitteesta lainattu. Sisältö Suomi-Natashalla toivon mukaan on sentään hieman monipuolisempaa. Hyvä kuitenkin, että kansalle kelpaa.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova