Tuorein sisältö

Marilyn Manson ei ota vastuuta teiniväkivallasta

26.01.2008 klo 09.13 | Luettu: 5014 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Pohjois-Amerikan kiertueen aloittanut Marilyn Manson viihtyy otsikoissa. Nyt mies on herättänyt huomiota kommentilla hänen musiikinsa ja kouluammuskelujen välillä. Mansonin mielestä hänet on epäreilusti liitetty väkivallantekoihin, kohta hänelle tyrkytetään palkintoa parhaana väkivaltaan kiihottavana artistina.

Mansonin Rape The World-kiertueella on mukana rokkarin vanha kitaristi Twiggy Ramirez. Kohurokkari painottaa olevan tärkeää nimen Marilyn Manson muistettavan musiikin painoarvon vuoksi, ei suinkaan linkkinä ikäviin ampumistapauksiin. Manson on liitetty varsinkin USA:n Columbine High Schoolin joukkomurhaan. Ampujat Eric Klebold ja Dylan Harris olivat molemmat Manson-faneja.

- Marilyn Mansonille siitä on näyttänyt tulleen varsinainen vitsaus, Mansonia syytetään melkeinpä jokaisesta väkivallanteosta. Grammy-palkintogaalassa ei jaeta tunnustusta kouluampumisista mutta jos sellainen jaettaisiin, minä sen varmaankin saisin. Vaikka en sellaista haluaisi.

Boston Globen haastattelussa Manson hehkuttaa erityisesti kitaristinsa paluuta.

- On hyvä saada kumppaninsa takaisin. Twiggy on ainoa henkilö, joka on pysynyt vierelläni ja kestänyt sen kaiken. Olimme kuin veljekset, emme pelkää mitään, toteaa Marilyn Manson.

Manson kohautti mediaa jokin aikaa sitten lupauksillaan ottaa kiertueelle mukaan kumppaniksi Saatanan. Paholaisen korvikkeeksi kelpaa Slayer-yhtyeen Kerry King, joka soittaa mukana muutamalla keikalla.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Angie Stone siirtyy ... Slash vahvistaa Ston... >

Keskustelut (4 viestiä)

Rocky

Rekisteröitynyt 21.01.2008

26.01.2008 klo 18.16

Kyllä pitää olla vähän sekasin jos tota ylipäätään fanittaa 100% sen verran nariseva ääni ja muutenkin laulaa valmiiksi tehtyjä biisejä uudelleen -_- unohdin vielä lisätä että se on kauhee friikki.
lainaa
Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

27.01.2008 klo 00.06

KMFDM on pisänyt ''pahemmaksi'' sitä on fanittanut enempi kouluammuskelija ja kmfdm on syytetty nazismista yms. ja bändi vastasikin näitä syytteitä vastaan heti....
Ja kyllä voin sanoa että enemmistä manson faneista on stereotyyppisiä urpoja jotka kuvittelevat...no kaikkea ****** (ei jaksha kirjoittaa)
lainaa
pumm1

Rekisteröitynyt 22.01.2008

27.01.2008 klo 10.28

Tällä "Teini ampui koulussa ihmisiä - oli Marilyn Mansson fani, eli pitää syytää Marilyniä" -asenteella voitaisiin syyttää mitä tahansa. :) Vaikka teletappeja, jos sattuvat niitä katsomaan. Itse en kyllä tästä Marilynistä pidä. Yh..
lainaa
Mi5

27.01.2008 klo 16.43

Manson sijottuu ittellä "satunnaisesti ihan kuuneltavien" joukkoon, onhan ne lyriikat ihan **tun pateettisia, mutta päässä on vikaa jos ottaa Mansonin tosissaan. Showsta siinä on kyse.
Sama juttu metallin kanssa, ei taida olla kuin prosentti tai pari Necrophagian faneista, jotka ottavat sanoman ns. tosissaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova