Tuorein sisältö

Vin Diesel ja Chris Tucker tukijoukoiksi Ang Leen sotadraamaan

11.04.2015 klo 18.00 | Luettu: 2573 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Vin Diesel, Chris Tucker, Steve Martin, Kristen Stewart ja Garrett Hedlund ovat liittymässä ohjaaja Ang Leen sotadraamaan Billy Lynn's Long Halftime Walk. Neuvottelut ovat erinäisissä vaiheissa. Kuvaukset ovat jo käynnissä tai alkavat pian (lähteestä riippuen).

Ben Fountainin romaaniin perustuva elokuva kertoo Irakissa sotineesta amerikkalaismiehestä, joka värvätään voitonmarssikiertueelle, kun hän palaa kotimaahansa sotasankarina. Kesken kiertueen hän saa tietää, että hänen on palattava Irakiin, ja tämä vaikuttaa hänen mietteisiinsä.

19-vuotiasta päähenkilöä näyttelee ensikertalainen Joe Alwyn, jonka ympäröiminen tähdillä on perinteinen hyvä bisnesveto. Uusimmat julkistetut nimet Diesel ja Tucker näyttävät naamaansa lähinnä hittiensä jatko-osissa, joten heille pienikin rooli on vaihtelua. Dieselin on määrä näytellä sotilasta ja Tuckerin sotilaista kiinnostunutta elokuvatuottajaa.

Leffa filmataan korkeaan resoluutioon ja kuvataajuuteen kykenevillä 3D-kameroilla. Leen edellinen työ Piin elämä palkittiin Oscarilla ohjauksen, kuvauksen, tehosteiden ja musiikin johdosta.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< S.H.I.E.L.D. Agentit... Mark Wahlberg ja Kur... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova