Tuorein sisältö

Ninja Turtles 2 esittelee uuden Silppurin

28.04.2015 klo 21.00 | Luettu: 5475 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Brian Tee näyttelee Silppuria elokuvassa Teenage Mutant Ninja Turtles 2. Hän on tuttu elokuvista Hurjapäät: Tokio Drift ja The Wolverine.

Ensimmäisessä elokuvassa Silppuri on käytännössä pomppiva robotti. Varhaiset tiedot väittivät, että William Fichtnerin hahmo Eric Sacks on uusi länsimainen Silppuri, mutta myöhemmin paljastui, että robottipukuun sonnustautuu aasialainen ninjamestari. Häntä näytteli Tohoru Masamune. Varjoissa pidettyä hahmoa ei kutsuttu Oroku Sakiksi, joten uusi leffa voi helpostikin väittää, että perinteinen Silppuri on vasta tulossa.

Ensimmäinen leffa on - kiistattomasti - tyhmä, joten eipä sekään ketään yllättäisi, jos alle nelikymppinen Tee näyttelisi samaa hahmoa kuin vanhempi Masamune. Ensimmäisen leffan mukaan Fichtnerin hahmo on Silppurin ottopoika, vaikka Fichtner on lähes 60-vuotias - mutta miten vaan, BOM Bay.

Teenage Mutant Ninja Turtles 2 valmistuu kesällä 2016.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Edes tuhma Ted-nalle... Läheisriippuvainen S... >

Keskustelut (3 viestiä)

eeroteero

29.04.2015 klo 00.23

Eikös leffa alunperin kuvattu niin, että Fichtner oli Silppuri (mies oikein sanoi niin haastatteluissa), mutta fanien raivonta pakotti kuvaamaan hätäisesti uusia kohtauksia japanilaisen näyttelijän kanssa ja äänittämään tämän ääni Fichtnerin tilalle toimintakohtauksissa?
lainaa
HellsinkiLOL

29.04.2015 klo 10.36 1 tykkää tästä

Ei se niin huono leffa ollu kun kaikki väittää. Ei hyvä. Mutta ei super paskakaan eli keskitasoa.
lainaa
grpjiogfgp

29.04.2015 klo 10.45 1 tykkää tästä

harva on oikeasti super paskaa. jopa super mario bros on ihan jees
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova