Tuorein sisältö

Vantaalla järjestettävä festivaali pyörii tuulen voimalla

26.05.2015 klo 14.14 | Luettu: 803 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Heinäkuun lopulla Vantaalla järjestettävä Tikkurila Festivaali on yksi Suomen ympäristöystävällisimmistä musiikkitapahtumista hiilijalanjäljellä mitattuna. Tapahtuma kierrättää aktiivisesti ja käy tuulivoimalla.

24.–25. heinäkuuta rokattava tapahtuma pyörii tuulisähköllä tuotetulla ääni- ja valaistustekniikalla. Lisäksi tapahtuman jätehuolto perustuu miltei kokonaan kierrätykseen ja jopa henkilökunnan vaatetuksesta on osa valmistettu kierrätetyistä materiaaleista.

Yleensä festivaaleilla hyödynnetään pääosin generaattoreiden sähköä, mutta Tikkurila Festivaalissa on käytössä Vantaan Energian tuottama ja toimittama tuulisähkö.

Tikkurila Festivaalin kahdella lavalla esiintyvät perjantaina 24. heinäkuuta: Maija Vilkkumaa, Lauri Tähkä, Miljoonasade, Disco Ensemble, Paula Koivuniemi, Eppu Normaali, Arttu Wiskari, Jukka Poika ja Olavi Uusivirta.

Lauantaina 25.7. ovat vuorossa: Apulanta, Haloo Helsinki, Stig, Von Hertzen Brothers, Sanni, Yö, Ile Kallio Big Rock Band, Nopsajalka, Janna, Elonkerjuu, Antti Tuisku ja Pertti Kurikan Nimipäivät.

Tikkurila Festivaali on ikärajaton tapahtuma.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Poliisi kiistää tutk... Roskilde julkisti li... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova