Tuorein sisältö

Simpsonien menettämä ääninäyttelijä palasi takaisin

07.07.2015 klo 23.00 | Luettu: 2321 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Simpsonit menetti pari kuukautta sitten yhden tärkeimmistä äänistään, Harry Shearerin. Tämä ei ollut suuri järkytys. 71-vuotias Shearer on ollut mukana alusta saakka ja hän on vuosien varrella kritisoinut sarjan laskevaa laatua.

Nyt Shearer on palannut. Oliko lopettamispäätös vain kova neuvottelutaktiikka? Ilmeisesti ei kovin kova. Shearer on allekirjoittanut saman sopimuksen kuin kollegansa. He saavat tiettävästi yli 300 000 dollaria per jakso.

Shearer tuumi "lopettaessaan", että hän haluaa tehdä muutakin. Sarjan tuottajat eivät täysin ymmärtäneet, mitä hän tarkoittaa, sillä kaikilla ääninäyttelijöillä on muitakin kuvioita. Shearer voi tehdä työnsä puhelimen välityksellä.

Shearerin hetkellinen poissaolo ei tule näkymään seuraavalla eli 27. kaudella. Myös 28. kausi on saanut vihreää valoa. Uusissa sopimuksissa on huomioitu myös mahdolliset kaudet 29. ja 30.

Shearerin hahmoja ovat mm. herra Burns, Waylon Smithers, Ned Flanders, rehtori Skinner, Kent Brockman, pastori Lovejoy, tohtori Hibbert ja Rainier Wolfcastle.

Lähde: Entertainment Weekly

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Disney väsää elokuva... DBTL levittäytyy Aur... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova