Tuorein sisältö

Simpsonit-hahmo Onni Korhonen omistaa Kevät Kenttä Nuclear Power Plantin

24.02.2024 klo 21.30 | Luettu: 3258 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Somessa kohistaan: Suomi on mainittu Simpsoneissa tavallistakin selkeämmin. Kyseessä on 35. kauden 11. jakso, jonka nimi on Frinkenstein's Monster. Suomen Disney+ on yhä kaudessa 34.

Jaksossa esiintyy suomalaissyntyinen Onni Korhonen. Hän omistaa Kevät Kenttä Nuclear Power Plant -nimisen ydinvoimalan Shelbyvillessä eli Spingfieldin naapurikaupungissa. Kun Homer Simpson hakee sinne töihin Zoom-puhelun avulla, Korhonen vakuuttuu, sillä professori Frink on valmentanut Homeria. Kun Frink jatkaa Homerin neuvomista varsinaisen työn aikana, Homeriin epäluuloisesti suhtautuva kollega olettaa, että Homer on turvautunut tekoälyavustajaan, joiden vaikutusta työelämään jakso siis kommentoi.

Kuvassa on herra Korhonen. Mukana on ilmeisesti useita viittauksia Suomeen (heikosti lausuttuna) ja jopa kalsarikännit-vitsi, intoillaan Reddit-ketjussa. Nimimerkki Pesukone epäilee, että kalsarikännit-vitsi viittaa Riku Rantalaan. Rantala on kirjoittanut Helsingin Sanomiin kolumnin kalsarikänneistä (tai: suomalaisesta kulttuuriperinnöstä).

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Bill Skarsgård haast... Nykyään kauhuleffoje... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova