Tuorein sisältö

Disney väsää elokuvan myös Unelmien prinssille

07.07.2015 klo 22.00 | Luettu: 1392 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Disney suunnittelee näyteltyä elokuvaa Prince Charming. Nimensä mukaisesti se kertoo unelmien satuprinssistä. Käsikirjoituksesta vastaa Matt Fogel, jonka ainoa valmis elokuva tähän mennessä on Hamekyttä 3 - Pojasta polvi paranee.

Uusi elokuva "modernisoi sadut", mutta tarkkoja tietoja ei tarjota. Mainittakoon, että Disneyn piirrosklassikoissa Lumikki ja seitsemän kääpiötä, Tuhkimo ja Kaunotar ja hirviö prinssillä ei ole nimeä. Disneyn Lumikki-kierrätys peruttiin, kun kaksi muuta Lumikki-leffaa tekivät tuloaan. Tuhkimo-kierrätys valmistui tänä vuonna. Kaunotar ja hirviö -kierrätys valmistuu keväällä 2017.

Disneyn aiemmat satukierrätykset Lumottu ja Into the Woods naureskelevat satuprinsseille. Maleficent - Pahatar toteaa, että sellainen tosirakkauden suudelma, jolla kirouksia kumotaan, voi olla myös teinitytön ja miehiin pettyneen noita-akan välinen. V2.fi suosittelee, että uusi elokuva ottaa oppia elokuvasta Magic Mike XXL, jossa mukavat miehet vaikuttavat selväjärkisiltä naisia naurattaessaan.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uusi Haamujengi palk... Simpsonien menettämä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova