Tuorein sisältö

Pink Floydin David Gilmour julkaisi ensimmäisen uuden kappaleen tulevalta albumilta Rattle That Lock

17.07.2015 klo 14.46 | Luettu: 2417 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala


Pink Floydin kitaristina ja laulajana tunnettu David Gilmour julkaisee 18. syyskuuta uransa neljännen sooloalbuminsa Rattle That Lock. Eilen julkaistun nimikkokappaleen perusteella luvassa on varsin erilaista materiaalia kuin viime vuonna ilmestynyt Pink Floydin Endless River. Myös vuoden 2006 On An Islandin unenomaisuus on poissa.

Rattle That Lock on kappaleena hyvin kasarirockin henkeen tehty, ja muistuttaa hieman Gilmourin ensimmäisen sooloalbumin materiaalia. Kappale käyttää myös mielenkiintoisesti luuppina Ranskan SNCF-rautatieyhtiön ilmoitusjingleä.

Yhdeksän kappaletta sisältävällä albumilla mukana ovat muun muassa Jools Holland ja Phil Manzanera. Gilmourin vaimo Polly Samson on jälleen avustanut Gilmouria sanoituksissa, kuten hän on tehnyt jo Pink Floydin vuoden 1994 albumista Division Bell lähtien.

Kuuntele uusi kappale Rattle That Lock alta:Rattle That Lockin kappalelistaus:

1. 5 A.M.
2. Rattle That Lock
3. Faces Of Stone
4. A Boat Lies Waiting
5. Dancing Right In Front Of Me
6. In Any Tongue"
7. Beauty (Gilmour)
8. The Girl In The Yellow Dress
9. Today
10. And Then...V2.fi | Erkki Mervaala
< Päivä pilalla: Deadp... Game of Thrones ja A... >

Keskustelut (2 viestiä)

nettiaika

17.07.2015 klo 15.37

Nimi on Polly Samson eikä "Sampson", ja hän on avustanut sanoituksissa jo -87 vuoden "Momentary Lapse of Reason" albumillakin.
lainaa
TheErkki

Moderaattori

Rekisteröitynyt 05.03.2015

17.07.2015 klo 16.06

nettiaika kirjoitti:
Nimi on Polly Samson eikä "Sampson", ja hän on avustanut sanoituksissa jo -87 vuoden "Momentary Lapse of Reason" albumillakin.

Kiitos näppäilyvirheen korjauksesta, Samson on todellakin oikea nimi. Polly Samson ja David Gilmour menivät naimisiin vasta vuonna 1994. Vuoden 1987 A Momentary Lapse of Reasonin kanssa Samsonilla ei ollut mitään tekemistä. Tuolloin Gilmour oli vielä naimisissa ensimmäisen vaimonsa kanssa.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi etsii peleistä innostunutta avustajaa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova