Tuorein sisältö

Poliisin väitetään estäneen Rihannan ilmainen konsertti Baltimoren mellakoiden aikaan

29.07.2015 klo 17.55 | Luettu: 1126 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Baltimore Sun -lehdelle lähetetty sähköpostikirjeenvaihto viittaisi siihen, että R&B-tähti Rihanna suunnitteli esiintyvänsä ilmaiseksi Yhdysvaltojen Baltimoressa viikko sen jälkeen, kun mellakat kaupungissa alkoivat. Artisti olisi tahtonut esiintyä Baltimoressa 1. toukokuuta ja kävellä protestoivan kansan keskuudessa. Lehden mukaan häneltä kuitenkin evättiin lupa julkiselle esiintymiselle.

Rihannan edustajien väitetään vaatineen "erityisjärjestelyjä poliisilta" ja, että "hämätäkseen lehdistöä ja mediaa artisti saapuisi kaupunkiin junalla tai mahdollisesti autolla". Lehti vihjaa, että poliisi olisi saattanut estää esiintymisen. Lehdelle lähetetyissä sähköposteissa nimetty Rihannan edustaja ei ole toistaiseksi vastannut aiheesta kysyttäessä.

Rihannan sijaan pop-tähti Prince esiintyi Baltimoressa 10. toukokuuta esittäen Baltimoren rauhattomuuksista kertovan kappaleensa.

Mellakat yhdysvaltalaisessa Baltimoren kaupungissa alkoivat afroamerikkalaisen miehen Freddie Grayn hautajaisten jälkeen 27. huhtikuuta. 25-vuotias Gray loukkaantui kuolettavasti ollessaan poliisin huostassa 19. huhtikuuta. Hän eli viikon koomassa sen jälkeen, kun hänen niskansa murtui epäselvissä olosuhteissa poliisin pidätettyä hänet kadulla.

Lähde: The Baltimore Sun

V2.fi | Erkki Mervaala
< Five Nights At Fredd... Neil Young poistaa l... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova