Tuorein sisältö

Fantastic Four -ohjaaja myönsi, ettei elokuva ole kummoinen

07.08.2015 klo 21.08 | Luettu: 2907 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

10% kriitikoista suosittelee uutuuselokuvaa Fantastic Four sivuston Rotten Tomatoes mukaan. Sivuston Metacritic mukaan keskimääräinen arvosana on 27/100. (V2.fi:n arvostelussa teokselle paukahti kiukkuinen minimiarvosana.)

Ohjaaja Josh Trank on todennut Twitterissä, että vuosi sitten hänellä oli elokuvasta fantastinen versio, joka olisi saanut kehuja kriitikoilta. Trank ei usko, että tuo versio näkee koskaan päivänvaloa.

Viesti katosi Twitteristä, mutta jäi elämään kuvankaappauksen ansiosta:


Trankin oli määrä ohjata seuraavaksi yksi lukuisista Star Wars -elokuvista. Toukokuussa hän jätti projektin. Sisäpiirijuorujen mukaan Fantastic Four ja Star Wars -tuottaja Simon Kinberg ei tahtonut jatkaa työskentelyä Trankin kanssa. Juorujen mukaan Trank on vaikea yhteistyökumppani.

Muistetaan kuitenkin, että vuosien varrella on ollut paljon puhetta siitäkin, että studio 20th Century Fox voi olla hankala työnantaja varsinkin aloitteleville ohjaajille. Näitä juoruja oli liikkeellä enemmän viime vuosikymmenellä.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Angelina Jolie ja Br... Rocky Balboan oppipo... >

Keskustelut (3 viestiä)

Seppö

08.08.2015 klo 10.14

Aloitetaanko vedonlyönti: Palauttaako Fox FF:n oikeudet Marvelille vai pitävätkö itsellään ja reboottaavat (TAAS) lähitulevaisuudessa? Tietenkin onhan mahdollista, että "hyvällä" tuurilla tämä saa anteeksipyyntö-jatko-osan.
lainaa
jnoifsdfdjno

08.08.2015 klo 11.25 2 tykkää tästä

Tekevät varmaan Spidermanit eli Marvelilta vähän konsultaatiota ja lupa käyttää hahmoja avengereissa mutta yksilöleffoista Fox käärii voitot, tai siis tappiot
lainaa
kpjoliu

08.08.2015 klo 13.23 7 tykkää tästä

Fox on kyllä täyttä paskaa mitä tulee supersankari elokuviin.Mutta tällä kertaa kaikkia noita F4 ongelmia ei voi laittaa pelkästään heidän piikkiinsä.Vielä kuukausi sitten Trank väitti että huhut että joku toinen olisi ohjannut F4 ovat valetta.Hän myös sanoi että Fox antoi hänelle täyden taiteellisen vapauden päättää juonesta ja näytteli valinnoista.Nyt kun elokuva floppasi niin Trank syyttää Foxia siitä.Aikaisemmin hän syytti Fantastic Four faneja rasismista.Samalla hän puolesteli sitä että F4 ei tarvitse olla uskollinen alkuperäismateriaalille.


Josh Trank on surkea yhden hitin ohjaaja.Tyypillinen pieni Hollywood pelle joka nousi nopeasti huipulle ja tuli sieltä yhtä nopeasti myös alas.Kaikkien näiden F4 perseilyjen jälkeen Trankin ura on ohi.Jatkossa mikään iso studio ei halua palkata tuollaista asenne vammaista huumeiden käyttäjää mihinkään projektiin.Trank on onnekas jos hän saa töitä edes töitä pienen budjetin elokuvista.

Mitä tulee taas Foxiin niin heidän olisi jo korkea aika palauttaa F4 oikeudet takaisin Marvelille.Viimeiset 10 vuotta he ovat kerta toisensa jälkeen epäonnistuneet näiden F4 elokuvien kanssa.Esimerkiksi Josh Trankin palkkaminen todisti jälleen kerran sen että Foxilla ei ole mitään hajua miten tehdä hyvä F4 elokuva.Nyt heidän olisi jo korkea aika luovuttaa.Ei enää näitä paskoja F4 elokuvia.
lainaa

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova