Tuorein sisältö

Vain yhtä supersankarielokuvaa mainostetaan pääkallolla ja paskapökäleellä

14.01.2016 klo 19.00 | Luettu: 5047 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Koomikko Patton Oswalt tukee erään supersankarielokuvan mainoskampanjaa omaksi huvikseen. Hän on nähnyt tien varrella pääkallon, kakkapökäleen ja L-kirjaimen, ja jakanut foton Twitterissä:


Muita uutisia: Dead poo l on virallisesti saanut ikärajan R (K16-K18). Korkea ikäraja on yksi elokuvan isoista myyntivalteista noin kahdelle ja puolelle nörtille, jotka ehdottomasti katsovat kaikki Marvel-leffat, mutta ehdottomasti eivät katso matalan ikärajan elokuvia.

Deadpoolin ikäraja on R "jatkuvan ja vahvan väkivallan ja kiroilun, sekä seksuaalisen sisällön ja graafisen alastomuuden vuoksi".

Ikäraja on liian korkea, sillä sikiöt eivät pääse leffaan. Poloinen 8-vuotias Matthew tahtoo, tahtoo, tahtoo, byää, nyt on pissit housussa, yää, mennä leffaan, joten nyt sinunkin on sännättävä tänne ja allekirjoitettava vetoomus, jonka mukaan studion pitää julkaista R-version ohella sensuroitu PG-13-versio. Jo yli tuhat tätiä yrittää työntää Matthewin teatteriin, jossa sanotaan "fuck" vain yhden kerran.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Alan Rickman on kuol... Von Hertzen Brothers... >

Keskustelut (3 viestiä)

kojpojggd

14.01.2016 klo 22.34

Kumma on kyllä koska tuohan on sitä ikäluokkaa joka on kaikista eniten innoissaan Deadpoolista ja sen jutuista

Tää markkinoinnin määräkin on melko... runsas
lainaa
neekeri

15.01.2016 klo 15.16

kojpojggd kirjoitti:
Kumma on kyllä koska tuohan on sitä ikäluokkaa joka on kaikista eniten innoissaan Deadpoolista ja sen jutuista


Ehkä... Tosin Deadpool on hahmo, jolla on sarjakuvia niin lapsille ja nuorille, kun taas sitten rankempaa kamaa sisältäviä sarjakuvia vanhemmille faneille. Elokuva otti riskin (onneksi) ja päätti kosiskella vanhempia faneja.

Tosin itsekkin kersana katselin Rambot ja Commandot ja en tapa kovin montaa kissaa viikossa, joten miksei tuo ämmä voisi kersansa viedä teatteriin.
lainaa
Bob

16.01.2016 klo 08.35

Niin no, kuinkahan paljon Matthewin elämä muuttuu jos elokuvassa miekka viiltää ja veri lentää vs. miekka viiltää ja ukko kaatuu?
Oikeastaan luulisi että sensuuri tässä kontekstissa on vain huono asia, ei voi sattuu jos ei tuu verta ajattelee Matthew ja käy sörkkimässä siskoaan leipäveitsellä koska se näytti siistiltä leffassa.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova