Tuorein sisältö

Matt Damon puhuu Jason Bournen seuraavasta

28.08.2015 klo 18.48 | Luettu: 3211 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Matt Damonin mukaan Jason Bournen kolme aiempaa elokuvaa kertovat niin selkeästi presidentti George Bushin valtakaudesta, että maailman tavallaan oli muututtava ennen neljättä elokuvaa.

Mitä hahmolla yritetään sanoa nyt? Damon varoo paljastamatta liikaa, mutta hänen mukaansa Bourne seikkailee kurjuuden valtaamassa Euroopassa ja Edward Snowdenin paljastusten jälkeisessä maailmassa. Kansallisen turvallisuuden ja kansalaisten vapauden suhdetta sivutaan.

Tarina alkaa demokratian syntysijoilla Kreikassa ja päättyy Las Vegasissa, joka on groteskein versio... mistä? Damon jättää lauseen kesken naureskellen.

Jason Bournen neljäs elokuva valmistuu heinäkuussa 2016. Sarjalla on jo neljäs osa, Medusan perintö, mutta Bourne ei siinä esiinny.

Lähdeuutisessa huomautetaan, että senaattori John McCain lausui pari vuotta sitten, että nuori sukupolvi pitää valtion urkinnat paljastanutta Snowdenia eräänlaisena Bournena.

Lähde: Buzzfeed

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Australialainen meta... Mads Mikkelsen saatt... >

Keskustelut (1 viestiä)

seppö

28.08.2015 klo 19.19

Jatkavatkohan elokuvien nimeämistä kirjojen pohjalta (vaikka niihin eivät lainkaan perustuisikaan)? Siinä tapauksessa nimi tulee olisi The Bourne Betrayal, joka jostain syystä suomennettiin Medusan ansaksi.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova